Scandal urias in fotbalul romanesc dupa ce Hagi, Popescu si Dorinel Munteanu au fost trimisi sa vada meciul de la EURO 2020 la tribuna 2, in timp ce la VIP au stat politicieni. "Ma doare sufletul. Nu am cuvinte"

Luni, 14 Iunie 2021, ora 19:58 8315 citiri
Fotbalistii Macedoniei. Foto: Facebook / UEFA Euro 2020

Fotbalistii Generatiei de Aur au fost umiliti si trimisi la tribuna a doua, la meciul de la EURO 2020, Austria - Macedonia de Nord.

Federatia Romana de fotbal a trimis invitatii fostilor fotbalisti de la echipa nationala.

Gica Hagi, Gica Popescu si Dorinel Munteanu nu au prins lozul cel mare si au vazut partida impreuna cu fanii, la tribuna a doua, in timp ce la VIP au stat sefii din FRF si oameni politici importanti.

Seara istorica pentru Romania, la Euro 2020. Cum s-a incheiat meciul Austria - Macedonia de Nord. S-au marcat patru goluri

Fotbalistii din Generatia de Aur s-au simtit lezati ca au fost trimisi in mijlocul suporterilor pentru a urmari primul meci de la EURO 2020, jucat la Bucuresti.

"Pentru mine a fost o surpriza foarte mare ca am primit un loc la tribuna a doua. Ce sa spun? Nu am cuvinte. Din pacate, am fost repartizat in acea zona. Chiar l-am sunat pe Gica Popescu si l-am intrebat unde are bilet. Mi-a zis ca la tribuna a doua.

La un asemenea eveniment... ce sa facem.. Am zis ca ma duc pentru fotbal. Pentru mine nu inseamna nimic un loc pe fotoliu sau la VIP. Ce sa spun, asa am fost repartizat, tratat. Ma doare sufletul, dar ce sa facem", a spus Dorinel Munteanu la Digisport.

Ludovic Orban, Anca Dragu, Nicusor Dan sau Crin Bologa, seful DNA, au urrmarit de la tribuna VIP victoria Austriei contra Macedoniei de Nord, 3-2.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News