Scene incredibile în Brazilia. Fotbaliștii Bocăi Juniors arestați și eliberați apoi pe cauțiune după ce s-au bătut cu adversarii și forțele de ordine VIDEO

Miercuri, 21 Iulie 2021, ora 22:12 2059 citiri
Foto: captura video / Youtube

Jucătorii echipei Boca Juniors, arestaţi după violenţe care au avut loc după eliminarea de către Atletico Mineiro în noptimile de finală ale Copa Libertadores, au fost eliberaţi pe cauţiune, informează AFP.

Marţi, fotbaliştii formaţiei argentiniene s-au bătut cu brazilienii de la Atletico Mineiro şi apoi cu forţele de ordine, după meciul pierdut la lovituri de departajare, scor 1-3.

Ca urmare a violenţelor, anumiţi jucători şi conducători ai clubului Boca Juniors au fost arestaţi. După 12 ore petrecute în arest la Belo Horizonte, ei au fost eliberaţi pe cauţiune. Restul delegaţiei argentiniene a petrecut noaptea în autocarul clubului, parcat în faţa comisariatului, sub escorta poliţiei.

Conform G1, patru persoane, acuzate de vătămare corporală, au semnat un document conform căruia se angajează să se prezinte la o audiere în viitor.

Echipa Boca Juniors a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-1 la loviturile de departajare, de echipa Atletico Mineiro, în manşa secundă a optimilor Copa Libertadores. În tur, scorul a fost 0-0.

Sursa video: Youtube

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News