Fotbalist din Premier League, suspendat pentru ca a pacalit arbitrul cu o simulare

Miercuri, 22 Noiembrie 2017, ora 20:30 2895 citiri
Foto: Captura video Everton

Oumar Niasse, atacantul celor de la Everton, a fost suspendat doua etape de federatia engleza pentru ca a pacalit un arbitru cu o simulare.

Senegalezul este primul jucator din Premier League acuzat si sanctionat potrivit prevederii intrata in vigore in acest sezon si care permite analizarea acestui tip de faze de catre o comisie independenta formata din trei membri.

Niass a obtinut o lovitura de la 11 metri in meciul dintre Crystal Palace si Everton, disputat sambata, pacalindu-l pe arbitrul Anthony Taylor ca a fost faultat de Scott Dann.

"Centralul" a aratat punctul cu var si cei de la Everton au marcat, egaland la unu, in ciuda protestelor jucatorilor echipei gazda.

Cazul a fost preluat de nou-infiintata Comisie Independenta de Reglementare, iar sanctiunea a venit miercuri, dupa audierea jucatorului: doua etape de suspendare.

"S-a presupun ca jucatorul a simulat, obtinand un penalti in minutul 5 al meciului contra celor de la Crystal Palace. El a negat acuzatiile, insa acestea s-au dovedit a fi adevarate dupa sedinta Comisiei de miercuri.

Incidentele prin care un arbitru ar fi pacalit de jucatori prin simulari sunt trimise pe masa unei comisii compusa dintr-un fost arbitru, un fost antrenor si un fost jucator. Fiecare membru al Comisiei va urmari faza incriminata independent de ceilalti si va stabili daca arbitrul a fost pacalit de simularea in cauza. Numai in cazul in care Comisia stabuleste in unanimitate ca asa s-a intamplat Federatia ia masuri", se arata in comunicatul forului de la Londra.

Clubul Everton a transmis ca este dezamagit de decizia Comisiei, insa o accepta, urmand a reveni cu mai multe comentarii dupa ce va primi raportul complet.

Niasse nu va juca astfel pentru Everton in meciurile cu Southampton si West Ham United.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Luni, 05 Decembrie 2022
Brazilia
21:00
Coreea de Sud
Marti, 06 Decembrie 2022
Maroc
17:00
Spania
Marti, 06 Decembrie 2022
Portugalia
21:00
Elveția
Echipe
M
V
E
I
G
P
3
2
1
0
5 - 1
7
3
2
0
1
5 - 4
6
3
1
1
1
4 - 3
4
3
0
0
3
1 - 7
0