Fost internațional armean care a jucat 12 ani în România: ”Vreau să remarc stilul lui Mirel Rădoi”

Luni, 11 Octombrie 2021, ora 14:362360 citiri
Fost internațional armean care a jucat 12 ani în România: ”Vreau să remarc stilul lui Mirel Rădoi”
Arman Karamian, în tricoul Stelei

Arman Karamyan, fost internaţional armean care a evoluat în România timp de 12 ani, a vorbit pentru frf.ro, despre meciul tricolorilor cu Armenia, din această seară.

”Sincer, nu mă aşteptam ca Armenia să înceapă aşa bine campania de calificare. Dar odată cu numirea lui Joaquin Caparros acesta a reuşit să schimbe mentalitatea şi stilul de joc. Ambele echipe trebuie să atace, egalul nu avantajează decât pe Macedonia de Nord, care stă la pândă. Cred că se vor marca multe goluri şi că ambele echipe vor înscrie. Cine va fi mai bun, să câştige!”, a menţionat fostul jucător.

”Mkhitaryan este un lider, are experienţă şi o valoare incontestabilă. Dar nu poate juca singur, are nevoie de susţinerea întregii echipe. Nici Messi şi Ronaldo nu pot juca de unii singuri. Dar să nu uităm că primele 3 meciuri au fost câştigate fără Mkhitaryan”.

El consideră că tricolorii au prima şansă. ”România are prima şansă, mai ales că joacă pe teren propriu. Vreau să remarc şi stilul lui Mirel Rădoi, e un antrenor care îmi place, a demonstrat şi la naţionala U21. Sper ca oamenii să înţeleagă că e nevoie de timp şi că nu poţi câştiga imediat când faci o schimbare importantă în joc”.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News