FCSB, oferta pentru Ghita de la Viitorul

Vineri, 03 Iulie 2020, ora 15:37
3566 citiri
FCSB, oferta pentru Ghita de la Viitorul
Foto: Facebook / vGhita Virgil

Gigi Becali a declarat ca il doreste la FCSB pe fundasul Virgil Ghita de la FC Viitorul si a anuntat ca nu mai transfera jucatori straini.

"L-am luat pe Briceag. Daca era gratis. Am zis ca imi trebuie neaparat fundas central. Eu nu mai iau jucatori straini.

Mai am unul (n.r. - Soiledis), pe cine mai am? Straini eu jucatori nu mai iau. Nu mai iau deloc, deloc, deloc. Daca era gratis, am zis sa-l iau si gata. Si o sa mai aven un fundas central tot roman.

Eu cheltui milioane de euro la academie, cum sa mai dau bani pe jucatori, ce sunt idiot. Ma vezi pe mine ca mai dau milioane pe jucatori, un milion, doua milioane? Nu mai dau, tata, eu bani, milioane pe jucatori! Toata crema fotbalului romanesc este acum la FCSB (n.r. - la academie).

Bine, mai are si Gica. Are si el, cred eu ca suntem la egalitate cu el. (n.r. - despre Virgil Ghita)

Am vorbit cu Gica, nu a dat niciun raspuns. Ghita e un jucator care mie imi place. Singurul fundas central din Romania pe care l-as lua.

Este foarte puternic, nu e el extraordinar de, de, de... Dar e foarte puternic si mie imi plac fundasii centrali foarte puternici. Da cu capul. Mie imi place Ghita. Singurul care ma intereaseaza la ora asta din Romania, altul nu ma intereseaza", a declarat Becali, la ProX.

In varsta de 22 de ani, fundasul Virgil Ghita este un jucator care a inceput fotbalul la FC Arges, dar in 2013 a trecut la academia lui Gheorghe Hagi.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Hagi, #virgil ghita, #Gigi Becali, #FCSB , #jucatori