Antrenorul FCSB, înainte de startul campionatului: "Nea Gigi ne-a spus ce își dorește". Joi e primul meci, la Botoșani

Miercuri, 14 Iulie 2021, ora 13:48
2040 citiri
Antrenorul FCSB, înainte de startul campionatului: "Nea Gigi ne-a spus ce își dorește". Joi e primul meci, la Botoșani
FCSB se pregateste de debutul in noul sezon

Tehnicianul Dinu Todoran a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că este încrezător în câştigarea titlului de către FCSB în sezonul 2021/2022, el explicând şi de ce echipa a ratat trofeul în ediţia trecută de campionat, conform news.ro.

“Mă bucur că am venit la cea mai galonată echipă. Sunt mulţumit de jucători, au răspuns foarte bine la antrenamente, şi sperăm să ne îndeplinim obiectivele. Ne dorim cu toţii să câştigăm titlul.

Ţinând cont de lotul pe care-l avem, cred că o să câştigăm campionatul. Dar nu o să fie uşor. Nea Gigi ne-a spus ce îşi doreşte şi trebuie să facem în aşa fel să îndeplinim... Îşi doreşte să câştigăm campionatul.

Am cei mai buni jucători din România pe toate compartimentele. Şi sunt dornici de performanţă. Sunt foarte talentaţi, tineri care pe viitor o să spună un cuvânt în fotbalul românesc. Mă bucur că am acest grup. Mă bucur că suporterii sunt alături de noi, mai ales şi Peluza Nord. Trebuie să creadă în noi şi să fie alături de noi”, a spus Todoran.

Antrenorul a precizat că Florin Tănase e un profesionist, un exemplu, şi a menţionat că în ceea ce-l priveşte pe Florinel Coman, acesta a intrat în programul echipei, se antrenează.

Partida din prima etapă a Ligii I va fi foarte dificilă pentru FCSB, consideră Todoran: “La Botoşani întâlnim o echipă foarte bună, ne aşteaptă un meci foarte greu”.

Dinu Todoran a explicat şi de ce a ratat titlul în sezonul trecut FCSB: “Să dea Dummnezeu anul ăsta să nu mai avem probleme cu accidentările, să nu mai avem probleme cu pandemia. Anul trecut de aceea s-a pierdut. Plus au fost greşeli de arbitraj”.

FCSB va juca, joi, în deplasare, de la ora 20.30, cu echipa FC Botoşani, în prima etapă a ediţiei 2021/2022 a Ligii I.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#FCSB, #antrenor, #Gigi Becali, #campionat , #stiri fotbal