Evenimente sportive în penultima lună a anului

Advertorial
Vineri, 12 Noiembrie 2021, ora 17:44
2915 citiri
Evenimente sportive în penultima lună a anului
pariuri fotbal FOTO: unibet.ro

În sport și mai ales în fotbal, ultimele luni din an sunt foarte dense în evenimente de mare importanță pentru protagoniști, dar și pentru fani. În luna noiembrie avem etape de Formula 1 în Brazilia (12 - 14 noiembrie) și Qatar (19 - 21 noiembrie), două turnee de tenis cu cei mai în formă jucători ai momentului (Turneul Campioanelor WTA la Guadalajara, în perioada 10 - 17 noiembrie și Turneul Campionilor ATP la Torino, în perioada 14 - 21 noiembrie) și o mulțime de evenimente în lumea fotbalului.

În prim-plan sunt jocurile reprezentativelor naționale în preliminariile pentru Campionatul Mondial de Fotbal de anul viitor. La CM Qatar 2022 vor participa 13 echipe din Europa. Zece dintre acestea se califică direct, de pe primele poziții din cele 10 grupe de preliminarii, iar alte 3 primesc o a doua șansă la baraj.

Pentru această a doua șansă luptă de altfel și Echipa Națională a României. În grupa J, este imposibil ca liderul Germania (23 de puncte) să mai poată fi detronat. România a pierdut poziția a doua în urma remizei cu Islanda și a victorie Macedoniei de Nord în Armenia, dar situația se poate totuși schimba în runda finală. Avem nevoie de un succes în Liechtenstein și un rezultat pozitiv al Islandei în Macedonia de Nord.

Liechtenstein - România și Macedonia de Nord - Islanda se joacă duminică, 14 noiembrie, la aceeași oră, 19:00. Victoria României în Liechtenstein este cotată cu 1.13 la Unibet, deci șanse extrem de mari să obținem cele 3 puncte, iar Macedonia de Nord are cota 1.60 la victorie în meciul cu Islanda, în timp ce un rezultat de egalitate beneficiază de cota 4.10.

Foarte mulți români pasionați de sport sunt interesați și de pariuri sportive, iar cei de la Unibet rulează o campanie promoțională excelentă, cu premii automobile Audi A4.

S-au acordat deja 5 mașini și alte zeci de premii la extragerile săptămânale. Promoția continuă până pe data de 25 noiembrie, căci au rămas de câștigat alte 3 autoturisme Audi A4 plus alte zeci de premii constând în bani și beneficii suplimentare la jocurile de noroc de pe platforma unibet.ro.

Primul autoturism Audi A4 a fost câștigat de bucureșteanul Paul P. În vârstă de 34 de ani, Paul este client Unibet încă din 2016 și preferă pariurile pe hochei, iar cel mai mare câștig al său obținut la pariuri până în prezent era de 13.000 de lei. Super-premiul oferit de Unibet a picat cum nu se poate mai bine pentru Paul, care avea de gând să-și achiziționeze un autoturism în viitorul apropiat.

Regulamentul campaniei Unibet cu mașini Audi prevede că la fiecare 50 RON rulați la pariuri online sau în secțiunea de jocuri de cazino, cei înscriși în campanie primesc câte un tichet pentru tragerea la sorți aferentă săptămânii respective.

Sunt eligibile pariurile pe bani reali la orice evenimente, în condițiile menționate pe websiteul unibet.ro. Se pot selecta astfel pariuri pe evenimente sportive precum cele menționate mai sus în acest articol, dar și altele din luna noiembrie - partide în campionatele naționale de top din Europa și desigur în cupele europene.

În UEFA Champions League, pe 23 și 24 noiembrie sunt programate întâlniri spectaculoase precum Chelsea - Juventus, Manchester City - PSG, Dinamo Kiev - Bayern Munchen, Atletico Madrid - AC Milan sau Liverpool - Porto. Merită atenție și partidele din UEFA Europa League și UEFA Conference League de pe 25 noiembrie, căci joacă echipe ca AS Roma, Tottenham sau CFR Cluj.

După runda a 4-a, și-au asigurat calificarea în primăvara Champions League formațiile Bayern Munchen, Juventus Torino, Liverpool și Ajax, care au adunat toate cele 12 puncte puse în joc până în prezent. Besiktas și Malmo sunt singurele formații care nu au adunat niciun punct.

Cotele prezentate pot suferi modificări în orice moment.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Perla lui Hagi la primul gol în SUA. Americanii au plătit 3 milioane de dolari și l-au trimis în liga a treia!
Perla lui Hagi la primul gol în SUA. Americanii au plătit 3 milioane de dolari și l-au trimis în liga a treia!
Enes Sali a fost transferat de Farul în SUA pentru 3 milioane de dolari. Puștiul talentat de Farul a avut însă un debut ezitant dar iată că acum a reușit să și înscrie. FC Dallas l-a...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#pariuri fotbal, #fotbal, #pariuri , #pariuri