Seara istorica pentru Romania, la Euro 2020. Cum s-a incheiat meciul Austria - Macedonia de Nord. S-au marcat patru goluri

Miercuri, 28 Iulie 2021, ora 14:1610019 citiri
Seara istorica pentru Romania, la Euro 2020. Cum s-a incheiat meciul Austria - Macedonia de Nord. S-au marcat patru goluri
Austriacul Alaba (stanga), duel cu macedoneanul Pandev

Romania a gazduit duminica meciul Austria - Macedonia de Nord, in grupa C de la Campionatul European 2020. Meciul a inceput la ora 19.00, pe Arena Nationala din Bucuresti.

A fost primul meci gazduit de Romania la un turneu final al Campionatului European.

Reprezentativa Austriei s-a impus cu 3-1, in ciuda faptului ca meciul a fost unul echilibrat, iar rezultatul a fost egal pana in minutul 78.

Desfasurarea LIVE a meciului:

*Se face 3-1 pentru Austria in minutul 89, gol marcat de Arnautovic.

*Gol Austria, 2-1 in minutul 78. Alaba centreaza perfect si Gregoritsch inscrie cu usurinta.

*Ocazii mari la ambele porti, in decurs de un minut. Nikolov a trecut pe langa gol pentru Macedonia de Nord (min.63), iar apoi Gregoritsch a ratat cu o lovitura de cap respinsa spectaculos de portar.

*1-1 la pauza.

*Macedonia de Nord egaleaza in minutul 28, dupa o gafa nepermisa a portarului Bachmann. Acesta a scapat mingea din mana, iar Pandev a marcat cu lejeritate.

*Gol Austria, in minutul 18, la prima ocazie a meciului. Fundasul dreapta Lainer reia spectaculos o centrare inalta si deschide scorul.

*La meci sunt prezenti aproape 10.000 de spectatori, macedonenii fiind majoritari.

*A inceput confruntarea de pe Arena Nationala.

*Vremea s-a stricat brusc in Bucuresti, iar la ora startului de meci se anunta precipitatii.

Ploaia cazuta sambata in Bucuresti a facut ravagii in ceea ce priveste calitatea gazonului de pe Arena Nationala.

Pe contul de Twitter al federatiei austriece au aparut imagini senzationale de la antrenamentul nationalei pregatite de Franco Foda, fotbalistii profitand de ocazie pentru a se bucura de apa, ca intr-o piscina.

In cele din urma, antrenamentul oficial al Austriei a fost intrerupt din cauza gazonului inutilizabil. Sedinta de pregatire a fost reluata ulterior, in conditii optime, dupa cum se poate vedea mai jos.


Programul partidelor de duminica:

Grupa D

Anglia - Croatia, ora 16.00

Grupa C

Austria - Macedonia de Nord, ora 19.00, Arena Nationala

Olanda - Ucraina, ora 22.00.