Ce trebuie sa stii daca mergi la meciul Franta - Elvetia din optimile EURO 2020, care se desfasoara la Bucuresti

Duminica, 27 Iunie 2021, ora 21:45
3593 citiri
Ce trebuie sa stii daca mergi la meciul Franta - Elvetia din optimile EURO 2020, care se desfasoara la Bucuresti
Euro 2020 si la Bucuresti FOTO facebook

Partida din optimile de finala UEFA EURO 2020 se disputa luni, 28 iunie 2021, de la ora 22:00, pe Arena Nationala din Bucuresti.

Frf.ro a lansat un ghid pentru supoteri, in limba romana si limba engleza, care cuprinde toate informatiile neecsare pentru cei care au bilete la partida.

Iata cateva recomandari din el:

* Daca esti vaccinat, trecut prin COVID-19 sau testat negativ cu 72 de ore inainte de meci, du-te la centrele medicale acreditate si ia-ti bratara de acces . Poti obtine bratara incepand de duminica, 27 iunie, ora 8:00, de la unul dintre centrele medicale indicate. Procedura de verificare te va costa 5 lei.

* Daca nu ai nicio dovada de imunizare impotriva COVID-19, du-te sa te testezi rapid la unul dintre centrele medicale acreditate. Te poti testa rapid incepand de duminica, 27 iunie, de la ora 19:00. Ai in vedere, totusi, ca trebuie sa fii prezent la stadion cu ceva timp inaintea meciului - scrie pe bilet cand. Procedura de testare te va costa 40 de lei. Daca esti testat negativ, vei primi bratara de acces. Daca vei fi testat pozitiv, nu mai poti merge la meci, nu primesti bratara, dar poti transfera biletul prin aplicatie catre un prieten, care trebuie sa obtina, la randul lui/ei bratara.

* Iti reamintim ca, in cazul in care ai achizitionat bilete din cota suplimentara (pana la 50% din capacitatea stadionului), pusa la vanzare incepand din 22 iunie, accesul iti este permis doar daca esti vaccinat sau ai inceput schema de vaccinare.

* Vino la stadion cu cele 3 elemente necesare: bilet, bratara si un act de identitate. Altfel, nu vei putea sa intri.

* Respecta intervalul de timp de acces in stadion indicat pe bilet. Vei evita astfel aglomerarile la intrare si pe mijloacele de transport.

* Nu veni cu un bagaj mai mare de o coala A4. De asemenea, nu este permis accesul cu umbrele, mancare sau bautura. Camerele video si camerele foto profesionale sunt interzise pe stadion.

* De cum ai trecut de poarta stadionului, portul mastii este obligatoriu pana cand vei pleca dupa finalul meciului. Adu-ti masti de rezerva, in caz ca prima se deterioreaza. Sunt acceptate doar masti chirurgicale sau FFP, nu si cele fabricate din alte materiale textile.

* In interiorul stadionului vei putea sa iti cumperi apa, sucuri si sandwich-uri. Mancarea se poate consuma doar in locurile amenajate langa punctele de vanzare. In tribune vei putea intra doar cu bauturile. Momentele cand mananci sau bei sunt singurele cand nu porti masca. In rest, masca este obligatorie si trebuie sa acopere gura si nasul. Alcoolul nu e permis in stadion.

* Dezinfecteaza-ti mainile ori de cate ori ai ocazia. In stadion vei gasi dozatoare cu dezinfectant - foloseste-le! O faci pentru protectia ta.

* Pastreaza-ti locul indicat pe bilet. Am proiectat un sistem de distribuire a biletelor cu asigurarea distantarii care sa te protejeze de riscul imbolnavirii cu COVID-19. Nu compromite aceasta masura de siguranta, este pentru sanatatea ta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ziare.com dă startul Campionatului Gropilor din București! Participă și vezi pe ce loc se clasează primarul tău
Ziare.com dă startul Campionatului Gropilor din București! Participă și vezi pe ce loc se clasează primarul tău
Ziare.com dă startul campaniei ”Campionatul Gropilor” din București. Avem nevoie de cititorii noștri mai mult ca oricând pentru a face lucrurile să se miște. Tot ce trebuie să faci este...
Turneul lui Țiriac de la București, desființat de un jucător: ”E de neînțeles că rămâne...”
Turneul lui Țiriac de la București, desființat de un jucător: ”E de neînțeles că rămâne...”
Tenismanul maghiar Marton Fucsovics a câştigat titlul în proba de simplu a turneului Ţiriac Open (ATP 250), găzduit de baza sportivă Năstase/Marica din Capitală şi dotat cu premii totale...
#ghid meci, #Franta vs Elvetia, #Bucuresti, #suporteri, #fani, #ghid suporteri , #Euro 2020