Situatie incredibila la finala Euro 2020. Cate persoane au intrat la meci fara bilet. Huliganii au fortat portile de acces

Marti, 13 Iulie 2021, ora 17:50
3112 citiri
Situatie incredibila la finala Euro 2020. Cate persoane au intrat la meci fara bilet. Huliganii au fortat portile de acces
Finala Euro 2020 a avut loc pe Wembley

UEFA estimeaza la cel putin 5.000 numarul persoanelor fara bilet care au patruns pe Stadionul Wembley, la finala Euro 2020, informeaza dailymail.co.uk, conform news.ro.

Luni, politia britanica a anuntat ca "un numar mic de fani fara bilet" a intrat pe arena, iar administratorii Stadionului Wembley au negat initial ca ar fi intrat vreo astfel de persoana.

Reporterul independent AIPS Chris Williams a sustinut ca, dupa ce a vorbit cu un manager de evenimente UEFA care a fost, duminica, la Stadionul Wembley, o evaluare initiala arata ca numarul de 60.000 de spectatori acceptat pentru ultimul act al Euro 2020 a fost depasit cu 5.000, dupa ce portile de acces au fost fortate de huligani.

Acest numar ar putea creste cu usurinta dupa finalizarea unei investigatii complete. S-a putut intra pe stadion prin porti si turnichete distruse si in timpul meciului si chiar in timpul prelungirilor.

Imaginile si inregistrarile video distribuite pe retelele de socializare arata incidentele violente care au avut loc atat in exteriorul, cat si in interiorul stadionului, in timp ce fanii fara bilete se ingramadeau sa patrunda in arena.

Forul european va sanctiona federatia engleza pentru aceste incidente.

Daily Mail scrie ca aceste incidente ar putea afecta candidatura Angliei la organizarea Cupei Mondiale din 2030.

Reprezentativa Italiei a castigat, duminica seara, pe Stadionul Wembley din Londra, Campionatul European de fotbal, invingand in finala Anglia, scor 4-3 in urma loviturilor de departajare. Pentru Italia este al doilea trofeu continental, dupa cel obtinut in 1968.

Pentru englezi a deschis scorul Luke Shaw, in minutul 2. Este cel mai rapid gol inscris vreodata intr-o finala de Euro.

Italienii au egalat prin Bonucci, in minutul 67. Bonucci este cel mai in varsta jucator care a inscris intr-o finala de Euro (34 de ani, 71 de zile).

La finalul prelungirilor, s-a trecut la loviturile de departajare, scorul fiind 1-1.

La loviturile de departajare, pentru Italia au marcat Berardi, Bonucci si Bernardeschi. Au ratat Belotti si Jorginho.

Pentru Anglia au marcat Kane si Maguire. Au ratat Rashford, Sancho si Saka.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mult așteptata finală cu David Popovici și Vlad Stancu n-a avut istoric: ”Nu e proba mea preferată”
Mult așteptata finală cu David Popovici și Vlad Stancu n-a avut istoric: ”Nu e proba mea preferată”
David Popovici și Vlad Stancu, singurii înotători români calificați până acum la Jocurile Olimpice, s-au confruntat vineri în proba de 400 de metri liber, la Campionatului Naţional de...
Oțelul - Corvinul, finala inedită a Cupei României. Când vor afla dacă pot sau nu să joace în Europa League
Oțelul - Corvinul, finala inedită a Cupei României. Când vor afla dacă pot sau nu să joace în Europa League
Corvinul Hunedoara şi Oţelul Galaţi, finalistele Cupei României în acest sezon, vor afla pe 26 aprilie dacă vor obţine licenţa de a putea evolua în Europa League, a anunţat, vineri,...
#Euro 2020, #finala, #Wembley, #spectatori , #Euro 2020