Euro 2020: s-a scandat "Romania!" pe Arena Nationala. Supararea fostului selectioner Anghel Iordanescu VIDEO

Marti, 29 Iunie 2021, ora 09:35
4367 citiri
Euro 2020: s-a scandat "Romania!" pe Arena Nationala. Supararea fostului selectioner Anghel Iordanescu VIDEO
Arena Nationala, in timpul meciului Franta-Elvetia FOTO Youtube

Fostul selectioner al echipei nationale, Anghel Iordanescu, a declarat, luni seara, ca in prelungirile partidei Franta - Elvetia, din optimile de finala ale EURO 2020, cand publicul de pe Arena Nationala din Capitala a scandat "Romania-Romania", a simtit cel mai mare regret din viata sa, facand referire la faptul ca prima reprezentativa a ratat calificarea la competitia organizata la Bucuresti, conform agerpres.ro.

"Am vazut azi un fotbal fantastic, ceva ce noi vedem asa de rar la Bucuresti pe Arena Nationala. Sincer, lasand la o parte spectacolul, lasand la o parte cele sase goluri, m-a impresionat cel mai mult in minutul 101 sau 102 cand intreg stadionul a scandat 'Romania-Romania'. Atunci am simtit cel mai mare regret din viata mea", a spus Iordanescu.

"Daca stam sa ne gandim, acum cinci ani (n.r. - la EURO 2016) Romania juca cu Franta si Elvetia. Iar 10 jucatori din lotul actual al Elvetiei a fost la meciul cu noi de atunci si 8 din lotul actual al Frantei au fost la intalnirea cu noi... Cu aceste echipe noi atunci am scos un egal (n.r. - cu Elvetia) si am mancat bataie cu Franta in minutul 90. Eu sunt convins ca actuala generatie de la echipa nationala a Romaniei, cu acesti jucatori tineri talentati, este mai buna decat generatia pe care am avut la Campionatul European din Franta", a adaugat el.

Anghel Iordanescu a mentionat ca nu este certat cu Mircea Lucescu, desi l-a criticat pe acesta dupa ce antrenorul echipei Dinamo Kiev a afirmat ca selectionerul Ungariei, Marco Rossi, ar putea fi o solutie pentru nationala Romaniei.

"Eu nu sunt certat cu nimeni. Lucrurile sunt foarte simple din punctul meu de vedere... am fost surprins ca Mircea Lucescu sa pledeze pentru un antrenor strain atata timp cat fotbalul romanesc ii are pe Hagi, pe Dan Petrescu, pe Olaroiu, pe Razvan Lucescu, toti antrenori buni care in orice moment ar putea sa conduca echipa noastra nationala", a explicat Iordanescu.

Campioana mondiala Franta a fost eliminata de Elvetia, cu 5-4, la loviturile de departajare, luni seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, in optimile de finala ale EURO 2020 la fotbal, intr-un meci in care scorul a fost 3-3 (1-0) dupa prelungiri.

Romania a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Nationala din Capitala: Austria - Macedonia de Nord (13 iunie, scor 3-1), Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie, scor 2-1), Ucraina - Austria (21 iunie, scor 0-1), toate in Grupa C, precum si partida din optimile de finala Franta - Elvetia (28 iunie, scor 3-3 si 4-5 la loviturile de departajare).

Opinia lui Gigi Becali despre post: "Dacă mănânci mult, te uiți după femei"
Opinia lui Gigi Becali despre post: "Dacă mănânci mult, te uiți după femei"
Gigi Becali este un tip credincios, care respectă cu strictețe posturile din preajma marilor sărbători. Nu face excepție nici postul Paștelui, care se află în derulare. Patronul FCSB a...
Cine sunt prezentatorii celui mai nou canal tv de sport din România
Cine sunt prezentatorii celui mai nou canal tv de sport din România
Noul canal al Televiziunii Române, TVR Sport intră în emisie sâmbătă, 30 martie 2024, la ora 07.00. Televiziunea Publică anunță că TVR SPORT este al 14-lea canal al instituției şi va...
#Arena Nationala, #Euro 2020, #Romania, #Anghel Iordanescu, #scandare romania franta elvetia , #Euro 2020