Etapa a 6-a din Premier League: clasamente, program si transmisiuni Tv

Advertorial
Vineri, 23 Septembrie 2016, ora 14:43
10332 citiri
Etapa a 6-a din Premier League: clasamente, program si transmisiuni Tv

Spectacolul fotbalistic din Anglia continua in acest weekend cu etapa a 6-a din Premier League. Aceasta runda se intinde pe parcursul a trei zile dupa cum urmeaza: 8 meciuri sambata 24 septembrie, 1 meci duminica 25 septembrie si 1 meci luni 26 septembrie.

Debutul etapei a 6-a se produce sambata 24.09. de la ora 14:30 pe Stadionul Old Traford din Manchester cu derbiul de data recenta dintre Manchester United si campioana Leicester.

United se zbate sa iasa din pasa neagra inncare se afla, victoria cu Northampton din EFL Cup neputand fi luata in considerare deoarece aceasta activeaza in League One.

Dupa 2 infrangeri in campionat si una in Champions League, este de asteptat ca Manchester United sa reuseasca sa castige acest meci.

Acest lucru se reflecta si in cotele de pariuri oferite de agentia de pariuri sportive Unibet: 1,68 pentru 1 solist, 4,10 pentru egal si 5,40 pentru 2 solist.

Etapa programeaza si un derbi de traditie, meciul dintre echipele londoneze Arsenal si Chelsea. Cu linii de clasament aproape identice, locurile 4 si 5 din clasament promit un meci spectaculos cu multe goluri avand o medie de 3,5 goluri pe meci. Cota oferita pentru pariul peste 2.5 goluri este de 1.77

Echipa lui Pep Guardiola se deplaseaza in Tara Galilor pentru un meci de 2 solist in disputa cu Swansea. Cu un De Bruyne in mare forma, cel mai probabil City va consolida debutul fabulous in noua editie a Premier League.

Va prezentam programul etapei, posturile TV care efectueaza transmisiuni si clasamentul Premier League.

Manchester United conduce in clasament cu punctaj maxim si un golaveraj excelent 15-4. Everton si Totenham ocupa urmatoarele doua locuri fara sa cunoasca infrangerea.

Pe locurile 4, 5 si 6 sunt trei echipe grele: Arsenal, Chelsea si Liverpool. Ele au obtinut cate 3 victorii, 1 egal si au pierdut cate un meci.

Codasele sunt Sunderland si Stokes care nu au nicio victorie in aceasta editie a Premier League.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#cote Premier League, #pariuri Premier League , #meciuri