Imaginea usurarii. O fotografie il surprinde constient pe Christian Eriksen la iesirea de pe teren, dupa 18 minute de resuscitare

Miercuri, 28 Iulie 2021, ora 13:057765 citiri
Imaginea usurarii. O fotografie il surprinde constient pe Christian Eriksen la iesirea de pe teren, dupa 18 minute de resuscitare
Jucatorii au facut un zid in jurul coechipierului Christian Eriksen, cazut pe teren

Un incident dramatic s-a produs sambata, 12 iunie, in timpul partidei de fotbal Danemarca-Finlanda.

Jucatorul danez Christian Eriksen s-a prabusit pe teren in minutul 43 al meciului, in timpul unei faze banale, fara sa fi fost lovit de vreun adversar.

Echipele medicale au intrat imediat pe teren si au inceput manevrele de resuscitare.

Dupa 18 minute, timp in care jucatorii Danemarcei au facut un zid in jurul coechipierului, Eriksen a fost transportat in afara terenului.

Un fotograf a patruns prin zidul uman si l-a surprins pe Eriksen avand ochii deschisi in timp ce era transportat pe targa.

"Un coleg de la Reuters l-a vazut pe Eriksen ridicand mana in timp ce era scos de pe teren. Avem sperante", scrie pe Twitter jurnalistul Philip O'Connor. "Se pare ca Eriksen a parasit constient terenul", noteaza si RTVE Deportes.

Ulterior, UEFA a anuntat oficial ca jucatorul a fost transportat la spital si a fost stabilizat.

In jurul orei 20.45, ora Romaniei, UEFA va anunta ce se va intampla cu partida de fotbal care a fost suspendata in minutul 43.