Edi Iordănescu, dezvăluiri fără precedent după atacurile lui Gigi Becali! Ce i-a propus patronul

Sambata, 13 Noiembrie 2021, ora 23:28
11755 citiri
Edi Iordănescu, dezvăluiri fără precedent după atacurile lui Gigi Becali! Ce i-a propus patronul
Edi Iordănescu. Foto: Facebook / Edi Iordănescu

Edi Iordănescu nu a mai suportat criticile lui Gigi Becali din ultimele zile și a răbufnit pe facebook.

Antrenorul de la FCSB a dezvăluit că i s-a propus încetarea contractului, dar a mărturisit că va pleca de la echipă doar dacă i se va plăti clauza în valoare de 500 000 de euro.

"Mi s-a propus din partea clubului/patronului încetarea de comun acord a colaborării. Din ce am înțeles, calitatea jocului reprezintă nemulțumirea patronului. Feeling-ul meu este că domnia sa dorește să se ocupe personal, în exclusivitate, de echipă. Este dreptul dânsului, chiar dacă pentru mine este dezamăgitor, fiindcă am fost adus cu insistențe și promisiuni, și am venit din calitatea de antrenor campion al României.

Pentru echipă și suporteri, pentru mine și stafful meu, pentru cariera mea, eu nu doresc această despărțire. Nu am venit pentru 3 luni, dar, ținând cont de faptul că nu rezultatele primează în evaluarea mea și a muncii mele, totul pare lipsit de speranță și fără perspectivă. Ultimul lucru pe care îl doresc este să sufere echipa din cauza acestei situații.

În condițiile astea, răspund public acestei propuneri și spun că nu doresc să-mi dau acordul pentru încetarea colaborării decât într-un singur caz. Încetarea unilaterală din partea clubului, achitarea clauzei de reziliere, pentru că patronul a spus oricum că asta nu este o problemă, iar eu promit că a doua zi după ce acei bani au intrat în contul meu, toți vor fi direcționați către donații, cu acte doveditoare. Vor merge către copii și oameni in vârstă.

Nu am venit pentru bani, am venit pentru clubul pe care îl iubesc și dacă acum nu joacă spectaculos echipa, probabil juca mai bine înainte, cu Karagandy sau Rapid.

Dacă nici această soluție nu este acceptată, atunci îl rog să recunoască public că nu mă mai dorește pentru că vrea să decidă tot la echipă și nu are legătură cu rezultatele și putem înceta colaborarea.

Sunt antrenor tânăr, încă la început de drum, îmi doresc să merg sa antrenez în viitor în străinătate și măcar în acest fel pot explica celor care mă întreabă de ce am plecat după numai 3 luni și după un parcurs aproape perfect.

P. S. Orice se va întâmpla, garantez că nu o sa zic nici măcar un cuvânt urât de club, de patron sau de locul și oamenii unde și cu care am muncit, așa cum am procedat peste tot unde am activat", a scris Edi Iordănescu pe facebook.

Un jucător de la CFR Cluj, propus lui Edi Iordănescu ca o soluție pentru națională! A contribuit la victoria contra CSU Craiova
Un jucător de la CFR Cluj, propus lui Edi Iordănescu ca o soluție pentru națională! A contribuit la victoria contra CSU Craiova
Florin Prunea, fostul portar al naționalei României, a remarcat unul dintre jucătorii celor de la CFR Cluj. Prunea crede că acesta ar putea să reprezinte o soluție pentru echipa...
Pierdere pentru România la Euro 2024. Selecționerul Iordănescu: ”Totul va fi mai greu şi mai trist fără tine”
Pierdere pentru România la Euro 2024. Selecționerul Iordănescu: ”Totul va fi mai greu şi mai trist fără tine”
Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Edward Iordănescu, i-a transmis internaţionalului Olimpiu Moruţan că este alături de el, după accidentarea gravă suferită de...
#Edi Iordanescu, #Edi Iordanescu antrenor FCSB, #Gigi Becali, #Gigi Becali transferuri FCSB, #Liga 1 clasament , #FCSB