Antrenorul Edi Iordanescu, la cel mai dur esec pe banca CFR-ului: "Suntem cazuti, ne-au picat jucatorii unul cate unul"

Sambata, 20 Martie 2021, ora 08:45
2946 citiri
Antrenorul Edi Iordanescu, la cel mai dur esec pe banca CFR-ului: "Suntem cazuti, ne-au picat jucatorii unul cate unul"
Edi Iordanescu

Antrenorul CFR Cluj, Edward Iordanescu, a declarat vineri, dupa infrangerea suferita cu FCSB, scor 0-3, ca echipa lui este cazuta din punct de vedere psihic, din cauza cazurilor de infectare cu noul coronavirus din lot.

"Nu putem sa dam vina pe acel moment (n.r. - eliminarea lui Arlauskis). Sigur, jocul este construit din momente si un moment gestionat prost poate sa-ti dea peste cap tot parcursul si bineinteles si rezultatul. Noi veneam dupa un parcurs foarte bun, de cinci jocuri fara gol primit, jocuri bune, consistente, cu multe goluri marcate, dar din punctul meu de vedere latura menatala, astazi, a fost la un nivel foarte scazut. Astazi, din punct de vedere mental am fost jos.

Ultimele evenimente din viata noastra ne-au afectat foarte tare. Am simtit echipa destul de cazuta la antrenamente, am incercat sa intervin, dar din pacate nu a avut efect. A trebuit sa improvizam foarte mult, a fost foarte multa teama si in grup pentru ca am inceput sa aflam ca ne-au picat unul cate unul jucatorii. Nu numai ca ne-au picat jucatorii, au picat jucatori care au fost decisivi, cu cifre importante, culminand cu faptul ca reusisem sa-l recastigam pe Billel Omrani in jocul trecut, cu gol marcat si assist, ne-am pus sperante ca el este in revenire de forma si de incredere si am avut ghinionul ca alaltaieri si el sa cedeze la antrenament, in conditiile in care solutiile principale in pozitia de atacant noi le aveam pierdute.

Nu am avut organizare, intensitate, agresivitate. Nu l-as fi scos pe Balgradean din poarta daca nu s-ar fi accidentat. El la meciul cu Iasi a fost accidentat, a fost suspect de ruptura, s-a dovedit ca nu a fost atat de grav, dar el nu s-a antrenat o saptamana si a iesit din circuit. Nu puteam sa-l expun la un joc atat de important. S-au vazut improvizatii astazi, noi nu suntem familiarizati cu acest sistem cu varf fals, noi jucam de obicei cu atacant clasic, care sa tina de minge, sa impingem liniile, sa castigam teren.

Au fost multe evenimente nefericite pentru noi in ultima perioada, care ne-au afectat. Eu am fost testat de sase ori in ultimele zece zile, echipa la fel, aveam emotii mai mari ca la meci. Cand au inceput sa pice unul cate unul, ceilalti se gandeau daca or avea ceva si ei, au familii, duc acasa, nu a fost usor, a fost greu de gestionat, culminand si cu absenta mea (n.r. - a fost suspendat).

Este momentul lor (n.r. - al FCSB), asa cum noi ne-am bucurat la 2-0 in decembrie, e un moment bun pentru ei, noi am recuperat puncte, distanta e mai mica decat in momentul in care am venit si am incredere neconditionata in echipa. Avem maturitatea necesara sa ne scuturam de acest rezultat si de acest moment, sa ne recuperam jucatorii, sa gestionam bine intreruperea, aceste doua saptamani, pentru ca avem in continuare trei jocuri cu FCSB, avem trei cu Craiova, din 13 meciuri care ne-au mai ramas", a declarat Iordanescu, la DigiSport.

Formatia FCSB a invins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa CFR Cluj, in etapa a XXVIII-a a Ligii I. Campioana a evoluat din minutul 40 cu un jucator mai putin, dupa eliminarea lui Arlauskis.

Golurile au fost marcate de Olaru '49, Tanase '62 si Morutan '78.

Dupa aceasta victorie, FCSB a acumulat 63 de puncte si conduce in clasamentul Ligii I. CFR Cluj ramane pe locul 2, cu 60 de puncte, lar CS Universitatea Craiova ocupa locul 3, cu 56 de puncte.

Florin Tanase promite goluri si la nationala. Ce-a spus capitanul FCSB dupa victoria zdrobitoare cu CFR

Alex Chipciu, dupa dezastrul cu fosta echipa, FCSB: "Imi pare rau ca am gresit, poate meciul mergea spre 0-0"

Dezvaluire exploziva. Cine e fotbalistul celebru care are relatii sexuale de 12 ori pe zi. Sotia ii este si impresar

FOTO Ea le-a purtat noroc lui Dennis Man si Mihaila. Aparitie de senzatie pe marginea terenului

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria fotbalului? Mesajul transmis de legendarul Pele

S-a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica după ce FCSB a luat titlul: ”Știe să dea cu cotul”
S-a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica după ce FCSB a luat titlul: ”Știe să dea cu cotul”
FCSB a câştigat titlul de campioană a României la fotbal, sâmbătă seara, după ce a învins-o pe Farul Constanţa cu scorul de 2-1 (1-0), pe Arena Naţională din Capitală, în etapa a...
Prima adversară a FCSB-ului în drumul spre Liga Campionilor
Prima adversară a FCSB-ului în drumul spre Liga Campionilor
FCSB a câştigat titlul de campioană a României la fotbal, sâmbătă seara, 27 aprilie, după ce a învins-o pe Farul Constanţa cu scorul de 2-1 (1-0), pe Arena Naţională din Capitală, în...
#Edi Iordanescu, #CFR, #FCSB, #antrenor , #stiri fotbal