Ianis Hagi a făcut fericit un copil: "Eu am avut noroc cu tata!" Câte goluri a promis în Macedonia de Nord

Luni, 06 Septembrie 2021, ora 09:26
4173 citiri
Ianis Hagi a făcut fericit un copil: "Eu am avut noroc cu tata!" Câte goluri a promis în Macedonia de Nord

Mijlocaşul Ianis Hagi a declarat, duminică seară, că naţionala României a obţinut rezultatele dorite în primele două meciuri din septembrie, victorii cu Islanda şi Liechtenstein.

El a precizat că i-a dat tricoul unui copil care i l-a cerut, deoarece el a avut norocul de a-l avea alături pe tatăl său, Gheorghe Hagi, când şi-a dorit aşa ceva.

De ce a fost Mirel Rădoi supărat la finalul partidei

"Până acum este bine, am început cum ne-am dorit. Avem o deplasare grea în Macedonia de Nord. Trei puncte sunt trei puncte, important este că azi au fost suporterii înapoi pe stadion. Naţionalei i-au lipsit enorm fanii, abia aştept să jucăm pe Steaua, sper să câştigăm cu Macedonia şi s[ avem o lună octombrie dificilă. Nu văd sentiment mai plăcut decât să ai presiune şi să câştigi meciuri.", a declarat Ianis.

Întrebat de reporteriţa Pro TV dacă va marca un gol cu Macedonia, Ianis Hagi a răspuns: "Chiar şi două dacă se poate".

Potrivit Pro TV, Ianis s-a dus în tribună şi i-a dat tricoul unui copil care avea un carton cu o solicitare în acest sens "Am dat un tricou unui copil, şi eu sunt fan, am avut norocul să-l am pe tata, am avut parte de tricouri şi ghete de la mari jucători. Trebie să facem mai multe tricouri", a afirmat tânărul jucător.

Reprezentativa României a învins, duminică seară, cu scorul de 2-0 (2-0), selecţionata din Liechtenstein, într-un meci disputat cu public pe Arena Naţională, în etapa a cincea a grupei J a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2022. Ca urmare a acestui rezultat, tricolorii ocupă locul trei în grupă, cu nouă puncte, cu trei mai puţine decât liderul Germania şi unul mai puţin decât Armenia.

Au marcat Alin Toşca ’11 şi Cristi Manea ’18.

Tot duminică, Islanda a remizat pe teren propriu cu Macedonia de Nord, scor 2-2 (goluri Bjarnason ’78, Gudjohnsen ’84 / Velkovski ’12, Alioski ’54), şi Germania a învins cu 6-0 Armenia (goluri Gnabry ‘6, ’15, Reus ’35, Werner ’45, Hofmann ’52, Adeyemi ‘90+1).

Clasamentul Grupei J: 1. Germania – 12 puncte, 2. Armenia – 10 puncte, 3. România – 9 puncte, 4. Macedonia de Nord – 8 puncte, 5. Islanda – 4 puncte, 6. Liechtenstein – niciun punct.

La 8 septembrie sunt programate partidele Armenia – Liechtenstein, Macedonia de Nord – România şi Islanda – Germania.

Sursa: News.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Rezultat rușinos pentru echipa lui Ianis Hagi. Ce-a făcut internaționalul român
Rezultat rușinos pentru echipa lui Ianis Hagi. Ce-a făcut internaționalul român
Alaves, echipa internaționalului român Ianis Hagi (25 de ani), a suferit un eșec rușinos în etapa a 31-a a campionatului Spaniei. Astfel, Alaves, clasată pe locul 14, a fost învinsă cu...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Ianis Hagi, #echipa nationala, #Mirel Radoi, #Liechtenstein , #nationala