Driblingurile amețitoare cu care ”Messi” Moruțan și-a umilit adversarii. Cum s-a încheiat faza și reacția comentatorului turc VIDEO

Luni, 18 Octombrie 2021, ora 15:374493 citiri
Driblingurile amețitoare cu care ”Messi” Moruțan și-a umilit adversarii. Cum s-a încheiat faza și reacția comentatorului turc VIDEO
Olimpiu Moruțan

Cu Olimpiu Moruțan titular, Galatasaray a învins-o duminică pe Konyaspor (1-0) în campionatul Turciei, românul remarcându-se cu o fază genială, în care și-a ridiculizat adversarii.

”Messi” Moruțan s-a făcut remarcat în minutul 36, atunci când i-a evitat spectaculos pe fundașii adverși, fiind oprit doar cu o intervenție neregulamentară, o mână pe umăr, care n-a fost văzută însă de arbitri.

Remarcabil a fost și comentariul fazei, care se poate auzi mai jos, numele lui Moruțan fiind înlocuit cu cel al lui Messi și rostit de cel puțin 10 ori în câteva secunde.

„Dacă Moruțan se arunca pe gazon, sută la sută era penalty. Mi-ar fi plăcut să se arunce, dar nu putem să-i încurajăm să facă asta”, a spus la final antrenorul Galatei, Fatih Terim.

”În a doua repriză ne-am chinuit puțin, dar sunt fericit că am câștigat. Am stat prea în spate în a doua parte, ar fi trebuit să atacăm mai mult. În cele din urmă, sunt fericit cu victoria”, a declarat Moruțan.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
FireWallStreet
rank 4
de ce nu joaca si pt. nationala la fel ?