Dosarul Transferurilor: Copos si Gica Popescu, incoltiti de o noua problema

Miercuri, 19 Martie 2014, ora 15:1611966 citiri
Dosarul Transferurilor: Copos si Gica Popescu, incoltiti de o noua problema
Foto: Libertatea

George Copos si Gica Popescu nu scapa de probleme nici dupa condamnarea din Dosarul Transferurilor. Neregulile care i-au trimis la inchisoare sunt pe cale sa le aduca o noua bataie de cap.

Avocatul Doru Giugula a dezvaluit, pentru Ziare.com, ca gruparea Tractorul Brasov va incepe o noua actiune in instantele civile pentru a recupera prejudiciul cauzat de ingineriile financiare din Dosarul Transferurilor.

"Nu am recuperat prejudiciul. Ne vom adresa instantei pe cale civila pentru a recupera prejudiciul. In urmatoarea perioada ne vom decide impotriva cui o vom face, daca va fi vorba de George Copos sau Gica Popescu", a declarat avocatul Doru Giugula pentru Ziare.com.

Clubul Tractorul Brasov mai are de recuperat 80 de mii de dolari plus penalitati in urma transferului lui Florin Bratu de la Rapid la Galatasaray Istanbul.

In momentul transferului, giulestenii au platit o taxa de formare de doar 19 mii de dolari pentru clubul Tractorul, sustinand ca jucatorul a fost vandut in Turcia in schimbul sumei de 630 de mii de dolari.

Avocatul Doru Giugula a descoperit insa ca suma de transfer a fost de 2.750.000 de dolari si a inceput astfel o actiune instanta care a stat la baza initierii Dosarului Transferurilor.

Curtea de Apel Bucuresti a confiscat deja 697 de mii de dolari de la George Copos si 705 mii de dolari de la Gica Popescu.

Traseul banilor in cazul Bratu, primul cercetat de procurori:

Suma din contabilitatea FC Rapid: 100.000 de dolari, completata ulterior pana la 630.230 de dolari

Suma platita: 2.750.000 de dolari

Unde a ajuns diferenta de bani: Gica Popescu a incasat 1,6 milioane de dolari, iar Ioan Becali a incasat 500.000 de dolari.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News