”Divorțează cu amanta însărcinată în 4 luni? Rar vezi așa ceva”. Adevărul despre ruptura din familia Reghecampf

Marti, 12 Octombrie 2021, ora 20:4321708 citiri
”Divorțează cu amanta însărcinată în 4 luni? Rar vezi așa ceva”. Adevărul despre ruptura din familia Reghecampf
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Anunțul potrivit căruia antrenorul Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a depus actele de divorț în căsnicia cu impresara Anamaria Prodan (48 de ani) continuă să facă valuri în presa mondenă.

Astfel, într-un interviu pentru ”Click!”, realizatorul de televiziune Cristi Brancu a făcut câteva dezvăluiri în premieră, el fiind un apropiat al cuplului care urmează să se destrame.

”Am asistat ca prieten la drumul căsniciei Anei cu Laurențiu. Oamenii care erau fericiți acum șase luni, la o nuntă, după 15 ani de căsătorie, sunt acum în situația în care el divorțează, cu amanta însărcinată în patru luni? Rar vezi așa ceva.

Știm clar acum câteva lucruri: relația extraconjugală a lui Laur durează de mai mult timp, Laurențiu junior este cel mai șocat de tot ce se întâmplă, Ana a contribuit decisiv la averea frumoasă a lui Laurențiu și acum persoane din afara căsniciei se bucură de ea.

Mai mult, Anamaria s-a certat aproape definitiv cu toți cei despre care i s-a spus că au ceva cu Reghe și cu ea: Pițurcă, Cornel Dinu, Porumboiu, Horia Ivanovici. Nici eu, cu ea nu mai vorbim. Și atunci întreb: pentru cine și pentru ce s-a bătut?”, a declarat Cristi Brancu pentru sursa citată.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News