Dinamo - Rapid, pe "mana" lui Balaj

Colaborator: Aurel Draghici
Luni, 22 Octombrie 2012, ora 09:08 2268 citiri

Derbiul dintre Dinamo si Rapid, restanta din etapa 4 a Ligii 1, va fi condus, luni seara, pe National Arena, de arbitrul Cristian Balaj.

Baimareanul cu ecuson FIFA ii va avea colegi la linii pe concitadinul Zoltan Szekely si pe bucuresteanul Vasile Marinescu, rezerva fiind un alt "cavaler" din Capitala, Dragos Istrate. Observatori vor fi Aron Huzu (Sibiu) si Claudiu Popa (Bucuresti).

In acest sezon, Balaj a mai arbitrat doar cate un joc al protagonistelor de pe principala arena sportiva a Romaniei, anume Dinamo - Petrolul, scor 2-1, si Pandurii - Rapid, scor 2-0.

Gruparea din Stefan cel Mare si cea de langa Podul Grand sunt vecine, in momentul de fata, dincolo de zona europeana a clasamentului (locurile 7 si 8), cu acelasi numar de puncte (18), la mare departare de liderul la zi, Steaua.

Tot luni se inchide si etapa cu numarul 12 a primei divizii, odata cu disputa dintre doua candidate la retrogradare, CSM Studentesc Iasi si Concordia Chiajna, joc condus de o brigada formata din: Paul Unimatan (Zalau) - Mircea Orbulet (Bucuresti) si Gabriel Stroe (Pitesti).

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
valencia
rank 1
balaj ??? e clar...3-0 pt maidaneji !