Dinamo - Pandurii, pe mana lui Coltescu

Colaborator: Aurel Draghici
Luni, 01 Octombrie 2012, ora 14:27 1415 citiri

Jocul care inchide luni seara runda 10 a Ligii lui Mitica, cel dintre Dinamo Bucuresti si Pandurii Tg. Jiu, va fi condus la centru de craioveanul Sebastian Coltescu, altfel cel mai delegat fluieras in prezentul sezon (a avut 8 meciuri din 9 posibile).

Cavalerul din Banie, revenit in lotul romanesc FIFA, are colegi la linie pe bucuresteanul Valentin Avram si Marius Nicoara din Baile Herculane. Rezerva: Iulian Dima (Bucuresti). Cu "ochii-n patru", ca si observatori, vor fi Aron Huzu (Sibiu) si Marcel Lica (Constanta).

In stagiunea de fata, Coltescu a mai condus un singur joc al lui Dinamo (la Brasov), dar nici unul al gruparii lui Grigoras.

Pentru ca Pandurii sa-i sufle scaunul de lider Stelei, ar trebui sa castige in fata "cainilor rosii", atentie, la cel putin cinci goluri diferenta. Aproape imposibil asa ceva.

Primul fluier se va auzi, asta seara, la ora 21.30 pe National Arena.

Tot luni, incepand cu ora 18.00, se va disputa si Ceahlaul - Astra, partida incredintata de CCA "trioului" format din: Marcel Barsan (Bucuresti) - Mircea Orbulet (Bucuresti) si Daniel Hulubei (Vaslui).

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News