Dezvaluiri despre prima noapte petrecuta in puscarie de condamnatii in Dosarul Transferurilor

Miercuri, 05 Martie 2014, ora 16:4410922 citiri
Dezvaluiri despre prima noapte petrecuta in puscarie de condamnatii in Dosarul Transferurilor

Gica Popescu, Mihai Stoica, Jean Padureanu si George Copos si-au petrecut noaptea la Penitenciarul Rahova, iar un detinuti a povestit cum s-au comportat acestia.

Detinutul respectiv a fost eliberat miercuri, iar la iesirea din Penitenciar a vorbit cu reporterii.

"Toti au dormit in aceeasi celula aseara, in care a dormit si Gigi Becali, si Adrian Nastase. Erau cam suparati. Acel om mai batran (Jean Padureanu - n.red.) era in carje si se simtea mai rau. Au venit asistentele la el", a spus acesta.

"Gica Popescu era terminat, cam cel mai terminat. La fel si Meme Stoica, care era foarte suparat. Am incercat sa vorbesc cu ei, dar nu ne-au bagat in seama. Meme tipa la omul acela mai batran sa se calmeze, sa se linisteasca... Popescu a tipat la noi, sa-i lasam in pace, iar Copos era agitat", a continuat acesta.

In ceea ce priveste conditiile din Penitenciar: "Sunt foarte grele aici. Sunt gandaci, nu sunt lenjerii pe pat, dus doar de doua ori pe saptamana".

Gica Popescu a fost condamnat la 3 ani si o luna de inchisoare; Mihai Stoica, la 3 ani si 6 luni; Jean Padureanu, la 3 ani si 4 luni, iar George Copos, la 3 ani si 8 luni.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News