Decizie uluitoare a unui oficial FRF: A renuntat la 250.000 de euro!

Marti, 24 Decembrie 2013, ora 09:50
2195 citiri

Presedintele CCA, Alexandru Deaconu, a declarat, luni, ca nu are o clauza de reziliere a contractului sau cu FRF, desi Comitetul Executiv a aprobat suma de 200.000 de euro, el mentionand ca nu a semnat-o deoarece isi doreste ca banii sa fie folositi pentru dezvoltarea arbitrajului romanesc.

"Tot s-a discutat de clauza mea de reziliere. Cand am revenit la mijlocul lunii septembrie, am avut o discutie cu domnul presedinte Mircea Sandu si i-am spus clar conditiile in care as vrea sa revin. Aici am discutat si de clauza. Fac o paranteza si spun ca anul trecut cand am venit in august, am fost sfatuit foarte tare sa pun aceasta clauza de cineva care a avut niste experiente aici si mi-a spus ca sunt un fraier daca nu pun aceasta clauza. La momentul respectiv am avut o discutie cu Mircea Sandu si mi-a spus sa uit de clauza, ca noi suntem aici sa dovedim ca meritam aceasta pozitie, iar dupa ce le castigam increderea, putem discuta", a spus Deaconu.

Alexandru Deaconu a afirmat ca presedintele FRF, Mircea Sandu, a fost de acord ulterior cu introducerea unei clauze de reziliere. "Ulterior, dansul a fost de acord. A fost o discutie in Comitetul Executiv, eu nu am participat la acea sedinta, fiind prins cu vizita de la UEFA. Am inteles ca s-a aprobat in Comitetul Executiv. Dupa aceea am stat si m-am gandit si am hotarat ca nu este normal sa fiu aparat de aceasta clauza si ca trebuie sa ramanem in aceasta pozitie datorita performantelor pe care le vom avea. Am decis ca banii aia sa fie dedicati activitatii arbitrilor, decat sa ii iau eu ca presedinte, sa iau niste bani nemeritati", a completat Deaconu.

Potrivit lui Deaconu, clauza de reziliere ar fi fost de aproximativ 200.000 de euro, insa a refuzat sa o mai semneze. "Eu am bun simt si am sapte ani de acasa. Cand o sa constat ca activitatea mea nu este la nivelul asteptarilor, o sa ma ridic si o sa plec. Nu vreau sa fiu aparat de aceasta clauza, nu vreau sa iau acei bani. Vreau ca banii sa ramana in cadrul federatiei si sa fie folositi pentru activitatea arbitrilor. Nu am semnat aceasta clauza, nu o semnez si nu o voi semna. I-am spus presedintelui ca nu mai semnez aceasta clauza, iar presedintele a inteles. Suma e de circa 200.000 de euro", a explicat Deaconu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Alexandru Deaconu renuntat clauza reziliere , #arbitri