Decizie surprinzatoare a unui arbitru roman: "Ravasit si afectat, a plecat plangand"

Marti, 10 Aprilie 2012, ora 14:46 4157 citiri

Arbitrul asistent Adrian Vidan a inaintat, joi dimineata, la sediul CCA, o cerere de retragere din arbitraj, deoarece a gresit grav la partida FCM Brasov - Concordia Chiajna, influentand rezultatul meciului, dupa care el a plecat plangand de la sediul institutiei.

"Azi dimineata la sediul CCA s-a prezentat cu o cerere arbitrul Adrian Vidan extrem de ravasit si afectat. In cerere, el spune ca a gresit grav la partida de luni dintre FC Brasov si Concordia Chiajna, influentand rezultatul, in felul acesta aducand un prejudiciu corpului de arbitri si CCA. El motiveaza aceste greseli prin faptul ca a fost plecat cu masina cu fiul lui la un turneu de tenis la Atena si s-a intors foarte obosit. Drept urmare el a solicitat retragerea din arbitraj, dupa care a plecat plangand de la sediul CCA", a declarat in exclusivitate agentiei MEDIAFAX, presedintele CCA Ion Craciunescu.

Presedintele CCA a mai mentionat ca i-a fost aprobata cererea de retragere din arbitraj lui Vidan.

Asistentul Adrian Vidan a semnalizat ca mingea a iesit in aut de poarta in minutul 24, la scorul de 0-1, la o faza in care atacantul brasovenilor Mugurel Buga a marcat si nu a semnalizat o pozitie de ofsaid la golul doi al Concordiei Chiajna, marcat de Rocha in minutul 52.

Formatia FC Brasov a pierdut, scor 2-3 (0-1), meciul sustinut, luni, pe teren propriu, in compania echipei Concordia Chiajna, in etapa a 25-a a Ligii I. Pentru FC Brasov au marcat Hadnagy '55 si Moutinho '84, iar pentru Concordia au inscris Krumov '13 si Rocha '52, '90+4.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News