Ce secrete are eroul meciului de la Bucuresti. Joaca la Real Madrid, un print si un fotomodel ii sunt parinti, iar numele copilului nu-l stie nimeni

Luni, 14 Iunie 2021, ora 12:194517 citiri
Ce secrete are eroul meciului de la Bucuresti. Joaca la Real Madrid, un print si un fotomodel ii sunt parinti, iar numele copilului nu-l stie nimeni
David Alaba

Echipa nationala de fotbal a Austriei a reusit prima sa victorie la un turneu final de Campionat European, 3-1 (1-1) cu Macedonia de Nord, duminica seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, la cel dintai meci organizat de Romania la EURO 2020.

Cel mai bun jucator al meciului a fost declarat mijlocasul austriac David Alaba (28 de ani), care nu a marcat, dar a dat o pasa decisiva, la golul de 2-1, si a avut o evolutie constant buna.

Proaspat transferat de la Bayern Munchen la Real Madrid, fotbalistul are in spate o poveste de viata fascinanta.

Astfel, el e fiul unei asistente din Filipine, care a castigat in anii 1980 un concurs de Miss in tara sa, si a unui nigerian. Interesant e faptul ca tatal lui David Alaba face parte dintr-o comunitate din orasul Ogere, acolo unde era recunoscut cu statutul de "print".

De asemenea, viata privata a lui Alaba e una atipica. Mijlocasul care poate juca si fundas stanga e intr-o relatie cu un fotomodel din Germania, Shalimar Heppner, cu care are si un baietel de aproximativ un an si jumatate. Curios, parintii David si Shalimar il tin departe de ochii opiniei publice si nimeni nu stie deocamdata care e numele micutului.