Dan Petrescu: ”Dacă făceam și noi egal...” Ce șanse de calificare mai are CFR Cluj în Conference League

Vineri, 22 Octombrie 2021, ora 08:382746 citiri
Dan Petrescu: ”Dacă făceam și noi egal...” Ce șanse de calificare mai are CFR Cluj în Conference League
Dan Petrescu

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat joi seară, după meciul cu AZ Alkmaar, scor 0-1, că formaţia sa ar fi meritat să învingă şi că este mulţumit de atitudinea jucătorilor săi.

“Sunt dezamăgit de rezultat, atât. Restul nu. Cred că meritam victoria, nici măcar egal. Reriza a doua a fost toată a noastră. Atitudinea a fost bună, a fost altceva faţă de ultimul meci. Un egal era cel puţin ce meritam. Cred că aţi văzut ce echipă bună au. Din păcate am luat gol mult prea uşor. Acum e foarte greu să mai emitem pretenţii la calificare.

Dacă făceam şi noi egal era încă deschisă (lupta). Golul m-a supărat, pentru că n-avea voie să dea singur cu capul în careu. În repriza a doua cred că am avut un penalti, cred că a fost un henţ clar pe care nu l-am primit. Băieţii sigur sunt supăraţi acum, dar trebuie să ridice capul pentru că urmează un meci greu cu Sepsi şi trebuie să aibă aceeaşi atitudine”, a spus Petrescu la Pro X.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa AZ Alkmaar, într-un meci din etapa a treia a grupei D a Conference League.

Golul a fost marcat de Karlsson, în minutul 18.

Etapa a patra programează, la 4 noiembrie, de la ora 19.45, partidele AZ Alkmaar – CFR Cluj şi Randers – Jablonec.

Clasament: 1. AZ Alkmaar – 7 puncte, 2. Jablonec – 4 puncte, 3. Randers – 3 puncte, 4. CFR Cluj – un punct.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News