Cum si-au petrecut ultimele ore de libertate condamnatii in Dosarul Transferurilor

Miercuri, 05 Martie 2014, ora 10:375369 citiri
Cum si-au petrecut ultimele ore de libertate condamnatii in Dosarul Transferurilor
Foto: Libertatea

Fratii Giovani si Victor Becali, Cristi Borcea, George Copos, Mihai Stoica, Gica Popescu, Gigi Netoiu si Jean Padureanu au fost condamnati marti la ani grei de puscarie in Dosarul Transferurilor. Iata cum au aflat verdictul cei opt.

Avocatii inculpatilor au primit decizia ceva mai devreme fata de cand a fost facuta publica, asa ca Borcea si compania au avut timp sa se ascunda de camerele de luat vederi.

Realitatea TV anunta ca Borcea si-a petrecut ultimele clipe in libertate alaturi de sotie, fosta sotie si copii la un restaurant din Constanta. Imediat dupa ce-a fost anuntat de avocat, a parasit localul si s-a indreptat spre inchisoare!

Tot la Constanta au fost si fratii Giovani si Victor Becali, care au procedat in acelasi mod.

La Bucuresti, Jean Padureanu a fost ridicat de politisti direct de pe patul de spital, acolo unde se afla de duminica, dupa ce i s-a facut rau.

George Copos si-a petrecut ultimele clipe de libertate alaturi de familie si s-a predat apoi, in timp ce Gica Popescu a stat tot alaturi de familie, insa a preferat ca politistii sa-l ridice de acasa.

In ceea ce-l priveste pe Mihai Stoica, managerul "ros-albastrilor" a preferat compania prietenilor la casa sa. A fost ridicat dupa cateva ore de la aflarea sentintei de doi politisti.

Iar Gigi Netoiu s-a predat la Craiova, dupa o zi petrecuta in sanul familiei.

Dosarul Transferurilor: Inchisoare cu executare pentru toti inculpatii, inclusiv Gica Popescu

13,1 milioane de dolari este prejudiciul total pe care fratii Ioan si Victor Becali, Cristi Borcea, George Copos, Mihai Stoica, Gica Popescu, Gigi Netoiu si Jean Padureanu l-ar fi adus cluburilor, Federatiei Romane de Fotbal si statului roman, prin 12 transferuri efectuate in perioada 1999-2005.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News