CSA Steaua, calificare cu scandal in "finala" pentru promovare. Patronul adversarei a vrut sa scoata echipa de pe teren

Sambata, 15 Mai 2021, ora 13:50
Autor: Teodor Serban
CSA Steaua, calificare cu scandal in "finala" pentru promovare. Patronul adversarei a vrut sa scoata echipa de pe teren
CSA Steaua, la un pas de liga a doua

Formatia CSA Steaua s-a calificat sambata in finala barajului de promovare in liga a doua, ros-albastrii castigand si partida retur cu Mostistea Ulmu, cu acelasi scor (2-0).

Ambele meciuri ale ros-albastrilor au fost extrem de controversate. In tur, Steaua a obtinut un penalty inexistent (in urma unei simulari grosolane), iar in partida decisiva a beneficiat de inca o lovitura de la 11 metri neregulamentara, de aceasta data dupa un fault la limita careului de 16 metri.

Ca urmare, pe finalul meciului de sambata, deranjat de maniera de arbitraj, patronul celor de la Mostistea Ulmu, Vasile Tarsolea, si-a indemnat jucatorii sa paraseasca terenul. In cele din urma, la insistentele antrenorului si capitanului oaspetilor, meciul a continuat.

Pentru a promova in liga secunda, CSA Steaua trebuie sa castige o dubla mansa impotriva castigatoarei din duelul FCSB 2 - CS Afumati. In tur, in deplasare, echipa lui Gigi Becali a castigat cu 1-0.

 Articol citit de 2966 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  FrumoasaTara
  15.05.2021, 16:22
  Domnul Vasile Tarsolea are probabil dreptate, dar numai partial !!!
  NU arbitrii au "obligat" formatia Mostistea Ulmu ca pe parcursul a 180 de minute de joc (3 ore!) sa nu dea nici macar un gol !!!
  Pentru "gafele" comise, arbitrii ar trebui sa fie drastic sanctionati, dar intai si intai este de dorit sa ne uitam in oglinda si sa ne intrebam:
  - Oare chiar meritam sa invingem ???