Prima reacție din tabăra Craiovei după dezastrul din Albania: ”Să nu ne ascundem după degete”

Joi, 22 Iulie 2021, ora 23:167320 citiri
Prima reacție din tabăra Craiovei după dezastrul din Albania: ”Să nu ne ascundem după degete”
Marcel Popescu

Preşedintele Universităţii Craiova, Marcel Popescu, s-a declarat dezamăgit de atitudinea echipei la meciul cu FK Laci, pierdut, scor 0-1, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League, conform news.ro.

"Este o dezamăgire, pentru că atitudinea şi modul de abordare într-un joc de cupe europene care-ţi permite să te afirmi... Nu poţi trata într-un asemenea mod, pentru că te taxează. Trebuie să ne uităm la noi. O atitudine de superficialitate, de superioritate, de lipsă de angajament te duce unde vedem, asta este!

Ce să spun, victoria este absolut meritată, o echipă care joacă simplu, care nu încearcă să facă ceea ce nu ştie sau nu poate. S-ar putea ca Laci să devină mai vulnerabilă în momentul în care este condusă, în schimb am văzut un joc la sacrificiu al lor, dar la limita sportivităţii.

Nu numai eu sunt dezamăgit, toată lumea este. Să nu ne ascundem după degete, asta este realitatea, am văzut-o cu toţii", a declarat Popescu, informează digisport.ro.

Formaţia CS Universitatea Craiova a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa albaneză FK Laci, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Zarubica, în minutul 36, după un contraatac al echipei albaneze.