Craiova a pierdut titlul, dupa 1-3 cu CFR Cluj: "E dezamagire mare, dar trebuie sa stim sa pierdem"

Luni, 03 August 2020, ora 23:41
5853 citiri
Craiova a pierdut titlul, dupa 1-3 cu CFR Cluj: "E dezamagire mare, dar trebuie sa stim sa pierdem"
Foto: Facebook / Fotbal Club CFR 1907 Cluj Napoca

Antrenorul CS Universitatea Craiova, italianul Cristiano Bergodi, si-a laudat jucatorii dupa infrangerea cu CFR Cluj din finala campionatului, una dezamagitoare, in opinia lui.

"Nu e un moment incomod, sincer, trebuie sa stim sa pierdem. Nu e o problema ca am pierdut titlu, eu cred ca ceea ce am facut pana acum trebuie apreciata munca acestor baieti si vreau sa le multumesc pentru tot ce au facut, pentru ca oricum am dat o speranta pana la ultimul meci, la un intreg oras, la intreaga Oltenie si puteam castiga titlul.

Dupa, au fost mai buni ei si asa s-a intamplat. CFR e forte la faze fixe si am luat un gol cand nu trebuia. Nu era usor apoi cu o echipa cu experienta, al doilea gol pe care l-am luat ne-a taiat picioarele.

E foarte greu sa joci impotriva unei echipe atat de experimentate, care a fopst eliminata din Europa League cu doua remize, va dati seama ce echipa este. Am facut o minune pentru a ajunge la ultimul meci si eu zic ca trebuie sa le multumim baietilor si gata.

Am inceput bine, am deschis scorul frumos, dar dupa, cand am luat golul de 1-1, am avut un pic frica si s-a vazut ca nu suntem obisnuiti sa jucam anumite meciuri mental, pentru ca a venit un pic de frica, nu mai jucam mingea pe jos, nu era modul nostru de a juca. Al doilea gol ne-a taiat picioarele, asa a fost. Baietii erau dezamagiti, dar le-am spus ca trebuie sa stam cu capul sus, a venit si domnul Rotaru...

E dezamagire mare, dar, repet, ceea ce au facut baietii de cand am venit aici, pana in acest moment, e mare lucru. Vom vedea ce se va intampla anul viitor. Cred ca am dat o speranta mare sa ajungem la ultimul meci sa joci, acasa, impotriva CFR. Trebuie sa stim sa pierdem, e fotbal, e un sport competitiv si asta e. CFR e o echipa experimentata si a dat gol cand trebuia", a declarat Bergodi, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Formatia CFR Cluj a castigat al treilea titlu consecutiv de campioana a Romaniei, al saselea din istorie, luni seara, dupa ce a invins, in deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, in ultima etapa a play-off-ului editiei 2019/2020 a Ligii I, meci disputat in sistem de finala.

Partida s-a disputat ca o finala ca urmare a unei decizii a Comitetului Executiv al FRF. Daca dupa doua reprize era egalitate, s-ar fi trecut la prelungiri si eventual la lovituri de departajare.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#cfr cluj castigare titlul bergodi , #campionat