Copos, devastat la Curtea de Apel: Am pierdut sute de milioane de euro!

Miercuri, 18 Decembrie 2013, ora 12:24 4556 citiri
Foto: sport.ro

George Copos, fostul actionar majoritar al clubului Rapid, a intrat devastat in sala de judecata de la Curtea de Apel, unde miercuri are loc un nou termen in Dosarul Transferurilor.

Intr-un interviu acordat cu scurt timp inainte de inceperea sedintei, Copos s-a plans ca a pierdut sute de milioane de euro din cauza implicarii in acest caz.

"Am tot obosit de la atata hartuiala! Sunt surprins de atentia pe care am avut-o din partea mass-media. S-a pus o presiune foarte mare si pe noi, si pe instanta. In acesti sase ani cred ca am fi putut face mai mult daca nu faceam aceste drumuri. Eu am pierdut sute de milioane de euro pe care nu i-am investit", a spus Copos.

Dosarul Transferurilor: Zi de foc la Curtea de Apel

Fostul om de fotbal a vorbit si despre asteptarile pe care le are in acest dosar.

"De Sarbatori vreau multa liniste, pace si stabilitate de sarbatori. Cred ca se va termina repede deoarece sunt doua doamne judecatoare exigente si aspre. Nu s-a facut nicio fapta. Sunt aici nemeritat si simt o frustrare enorma", a adaugat Copos.

El a primit 5 ani de inchisoare in Dosarul Transferurilor, insa decizia a fost anulata de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News