Scandal in fotbalul mondial. Paul Pogba il ataca pe Jose Mourinho

Vineri, 16 Aprilie 2021, ora 15:342832 citiri
Scandal in fotbalul mondial. Paul Pogba il ataca pe Jose Mourinho
Paul Pogba. Foto: Facebook

Paul Pogba a declarat, intr-un interviu pentru Sky Sport, ca relatia pe care actualul tehnician al echipei Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, o are cu jucatorii este mult mai buna fata de cea pe care o avea Jose Mourinho cu fotbalistii.

"Relatia pe care o avem acum cu Ole este diferita, el nu este impotriva jucatorilor. Si nu ii da la o parte ca si cum nu ar mai exista.

Jaf armat la casa lui Chris Smalling de la Roma. Hotii i-au pus pistolul la tampla fotbalistului si l-au obligat sa le dea Rolexul

Aceasta este diferenta dintre Mourinho si Ole. Candva am avut o relatie foarte buna cu Mourinho, a vazut asta toata lumea, iar ziua urmatoare nu stiu ce s-a intamplat. Aceasta este cea mai ciudata situatie in relatia mea cu Mourinho si nu va pot explica, pentru ca nu stiu", a afirmat Pogba.

Paul Pogba joaca la Manchester United din august 2016, el fiind transferat la cateva luni dupa venirea lui Jose Mourinho la conducerea echipei. In sezonul 2016/2017, Manchester United a castigat Cupa Ligii si Liga Europa.

Insa relatia lui Mourinho cu unii jucatori s-a deteriorat dupa al doilea sezon, in care nu s-au obtinut trofee, si dupa un start slab de sezon 2018/2019. Tehnicianul a avut un conflict cu Pogba dupa ce jucatorului i-a fost retrasa calitatea de vicecapitan al echipei, in septembrie 2018. Trei luni mai tarziu, Jose Mourinho a fost demis si conducerea echipei din Manchester a fost preluata de Ole Gunnar Solskjaer.