Condamnatii din "Dosarul Transferurilor" ies din puscarie: "Graficul" eliberarilor

Marti, 15 Septembrie 2015, ora 16:58 11285 citiri
Foto: observator.tv

Condamnatii din "Dosarul Transferurilor" se pregatesc pentru eliberarile conditionate, doi dintre ei avand sanse mari sa iasa din puscarie chiar in acest an.

Condamnarile din martie 2014 au surprins pe toata lumea, opt oameni extrem de cunoscuti din fotbalul romanesc fiind trimisi la inchisoare dupa un proces de rasunet.

Din acel moment si pana in prezent, doi dintre condamnati, George Copos si Jean Padureanu, au fost deja eliberati, acestia profitand de pedepsele relativ reduse, dar si de varsta inaintata, care le-a permis sa devina rapid eligibili pentru eliberarea conditionata.

In lunile urmatoare alti doi condamnati se pregatesc sa respire aerul libertatii.

Gica Popescu va fi primul care va intra in comisia de eliberari conditionate, munca depusa in spatele gratiilor, dar si cele patru carti scrise pana acum, permitandu-i sa solicite punerea in libertate.

In luna decembrie am putea asista si la eliberarea fostului manager al Stelei, Mihai Stoica, acesta adoptand si el modelul lui Popescu si, pe langa munca depusa la atelierul de tamplarie al inchisorii, reusind sa publice doua volume.

Gigi Netoiu, un alt om de fotbal care si-a descoperit talentul de scriitor in inchisoare, are si el sanse sa fie eliberat pana la finalul anului.

Fratii Ioan si Victor Becali vor deveni eligibili pentru eliberarea conditionata in 2016, iar fostul presedinte al lui Dinamo, Cristi Borcea, va fi ultimul care va iesi de pe portile penitenciarului, cel mai devreme in a doua jumatate a anului 2017.

M.D.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Echipe
M
V
E
I
G
P
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
0
1
3 - 3
3
2
0
0
2
1 - 5
0