Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
< Inapoi la stire
A   A   A
Reactie trista a celui mai bun antrenor roman: "Asa e cand nu mai au nevoie de tine"
Luni, 02 Decembrie 2019, ora 21:50
Cel mai bun antrenor roman, legendarul Emerich Ienei, a avut o reactie trista dupa tragerea la sorti a grupelor Euro 2020. Singurul tehnician roman care a reusit sa castige cel mai important...
03.12.2019, 01:25 -tata :Pe Dl Jenei
L-am cunoscut intamplator,prin anii 77-78,cand locuia in Cartierul Polivalenta,cineva mi-a spus e Jenei,eu eram afon la fotbal si mi-a explicat ca este un antrenor de exceptie.Era un barbat,in putere,cu un costum de catifea impecabil,la cravata.Eu lucram in zona,era un mic atelier de reparatii radio-tv si m-am dus la dansu acasa sa-i repar un televizor.Alaturi de dansu era sotia,o femeie de bun simt,care am inteles ca fusese o sportiva de exceptie,in scrima.Ma apuc de lucru si imi trebuia putin spirt medicinal,ca sa curat niste contacti...ii cer si dansa imi raspunde,va pot da o votca daca vreti...eu... nu imi cade fisa imediat....si imi dau seama de gluma...si binenteles ca toti gasim gluma reusita....dupa aia il mai intalnesc la Viena odata,tot impreuna cu sotia,prin 88....concluzia mea si inpresia mea,ca erau niste oameni de exceptie,iar un telefon,nu putea face rau la nimeni,asa ca bunatate sufleteasca,pt doi oameni de exceptie....
03.12.2019, 19:05 -DAN-795 :AVEM NOSTALGII LA ASA ...situatii dar , parca mai sunt unii
care nu au fost deloc saraci , fata de semenii obisnuiti din preajma lor , desi saraci , foarte multi sunt prea mandri ca sa astepte niste daruri din mana unor zgarciti cu firme valoroase si care nu vor sa uite ca , sunt cei dintai milogi !
02.12.2019, 23:16 -BARBIERU :badie de la cluuuji,spune-i asta cu cei 7 ani de acasa,fostului
ministru al transporturilor Ioan Rus .jignire scandaloasa pt. diaspora - copiii se fac golani acasa si nevasta-sa *** ! esti de moda veche bade cartzane ! la 7 ani borcea era miliaardar,din butelii ! bunu simt tine de fizica,nu de teorie !
02.12.2019, 22:05 -BARBIERU :nea imi matale ar trebui sa stii mai bine ca noi microbistii ca fede
romna de folbal este o entitate privata,nu de stat ! deci este o firma privata care se numeste si "romana"...deci poa sa-l invite si pe nashul dancu,pt ca asa vrea finu ! federatia este un srl a lu bruleanu,apropos de ce spunea balaj cum ca ar fi mostenit-o de la mumasa si tatanesu...da,federatia este un srl care nu are nimic deasupra,minster,guvern,sau dumnezeu !!! deci nea imi bati la porti inchise,nu deschise !
02.12.2019, 22:16 -gh.popescu :pt. Barbieru
Ce natie esti bade, ca n-am inteles nimic din ce-ai scris. Si sa stii ca bunul simt nu tine de privat sau de stat. Tine de cei sapte ani de acasa.
02.12.2019, 23:12 -BARBIERU :sunt cetatean european si imi cunosc drepturile !
de etnie sunt englez,dar gandesc in chineza ! important e ca simt romneste ! SAS !
Versiuni: mobil  /  Web  /  Smartphone
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor