Atletico - Chelsea, meci de Champions League la Bucuresti. Ce spune Luis Suarez, fosta mare vedeta a Barcelonei

Marti, 23 Februarie 2021, ora 09:00
2651 citiri
Atletico - Chelsea, meci de Champions League la Bucuresti. Ce spune Luis Suarez, fosta mare vedeta a Barcelonei
Luis Suarez

Atacantul uruguayan Luis Suarez a vorbit pentru revista France Football despre trecerea sa la Atletico Madrid dupa sase ani petrecuti la FC Barcelona, conform agerpres.ro.

Desi Barca i-a aratat usa, Suarez arata, la 34 de ani, ca ramane un atacant de top. Cu 16 goluri in 20 de meciuri in acest sezon in La Liga, el este cel mai bun marcator al campionatului, la egalitate cu prietenul sau Lionel Messi.

"Pe primul loc este factorul mental. E foarte important sa fii puternic psihic si sa simti ca esti in stare sa intorci situatiile dificile. Asta a fost intotdeauna una din caracteristicile mele, chiar atunci cand treceam prin momente grele. Acest caracter m-a facut sa vin la aceasta echipa care lupta pentru niste lucruri importante. Una din motivatiile mele a fost sa pot arata ca mai trebuie contat pe mine. Este o chestiune de amor propriu. Dupa toti acei ani la Barca, am vrut sa demonstrez ca mai pot fi util la cel mai inalt nivel, in elita spaniola", a afirmat uruguayanul inaintea duelului de marti dintre Atletico si Chelsea, de la Bucuresti, din turul optimilor de finala ale Ligii Campionilor.

"Pe de o parte, aceasta schimbare a fost binevenita, fiindca dupa tot ce am trait la Barca, si tinand cont de felul cum s-au intamplat lucrurile, imi doream sa fac o schimbare", a spus Suarez, referindu-se la faptul ca noul antrenor al catalanilor, Ronald Koeman, l-a sunat pentru a-l anunta ca nu se bazeaza pe el.

"Cel mai greu e cand ai o familie care, de sase ani, e obisnuita sa locuiasca in acelasi loc. Cel mai greu a fost sa trebuiasca sa le explic copiilor ca ne vom muta cand ei au prietenii si obiceiurile lor la Barcelona. Cu atat mai mult in timpul unei pandemii, cu dificultatile actuale, mai ales cand e vorba de socializarea cu oamenii de aici, de la Madrid. Asta complica lucrurile, e imposibil sa ai niste activitati extrascolare cu copiii, trebuie sa stai acasa. Le lipsesc prietenii, cum sotiei mele ii lipseste familia de la Barcelona. Trebuie sa vezi insa si partea buna: nu aveam cum sa fiu fericit acolo unde nu mai sunt dorit. Acum, familia mea simte ca sunt fericit si acesta e lucrul cel mai important", a spus Suarez.

Uruguayanul a vorbit si despre Messi: "Poate ca ceea ii lipseste lui Leo este sa aiba un prieten in viata de toate zilele."

El a comentat felul in care s-au purtat sefii Barcei: "Ce m-a deranjat cu adevarat e ca mi-au spus ca sunt batran si ca nu mai pot juca la cel mai inalt nivel, sa fiu la inaltimea unei mari echipe. Asta mi-a displacut."

Atletico Madrid si Chelsea Londra se vor infrunta marti seara, de la ora 22:00 (ora Romaniei), pe Arena Nationala din Bucuresti, cu portile inchise, in cadrul primei manse a optimilor de finala ale Ligii Campionilor. Aceasta confruntare din cea mai importanta competitie continentala intercluburi a fost mutata in capitala Romaniei ca urmare a restrictiilor impuse delegatiei britanice pe teritoriul Spaniei, unde trebuia sa se dispute initial partida.

FOTO O blonda sexy, noua patroana de la Astra Giurgiu. "E o enciclopedie de fotbal. O fata foarte desteapta"

FOTO Unde si-a prezentat Novak Djokovici al 9-lea trofeu cucerit la Australian Open

Simona Halep nu mai e pe locul 2 in lume. Ce pozitii ocupa jucatoarele noastre in topul WTA dupa Australian Open

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Luis Suarez, #atletico, #Chelsea, #champions league , #stiri fotbal