Super-transfer făcut de Universitatea Craiova. Cine e fotbalistul care va semna cu Galatasaray Istanbul

Sambata, 24 Iulie 2021, ora 13:272588 citiri
Super-transfer făcut de Universitatea Craiova. Cine e fotbalistul care va semna cu Galatasaray Istanbul
Alex Cicâldău

Mijlocaşul Universităţii Craiova, Alexandru Cicâldău, a plecat spre Turcia, alături de Ioan Becali, în vederea unui transfer la Galatasaray Istanbul, conform news.ro.

"A venit de nicăieri transferul, pentru că firma asta, Becali, nu se laudă înainte de a face ceva. Încă nu e realizat, jucătorul trebuie să treacă vizita medicală, după care va intra în pâine.

Era un jucător pe care îl cunoşteau, firma Becali l-a propus la momentul potrivit, într-un moment iar potrivit pentru ei. În momentul potrivit, pentru că ei erau în discuţii cu alt jucător şi în momentul când firma Becali a realizat că se poate integra şi el, să concureze la acest post, a fost ales el. Din ce motive, nu ştiu. A venit imediat, a doua zi aici şi uitaţi că e aproape să se facă.

Se va integra, vorbeşte limba engleză. Galatasaray are pentru fiecare jucător câte un traducător, aşa că nu e nicio problemă. În acea seară, când au jucat, nu se ştia nimic. Asta s-a făcut în câteva ore. La transferuri, dacă nu treci vizita medicală, cade", a declarat Becali la Aeroportul Henri Coandă, informează telekomsport.ro.

Alexandru Cicâldău este jucător al Universităţii Craiova, care l-a transferat în vara anului 2018, de la Farul Constanţa.