Chindia Targoviste anunta ca a depus memoriu la CCA dupa meciul cu Hermannstadt

Vineri, 10 Iulie 2020, ora 12:40 2612 citiri
Foto: Facebook / AFC Chindia Oficial

Clubul Chindia Targoviste a anuntat, vineri, ca a depus un memoriu la Comisia Centrala de Arbitri cu privire la prestatia brigazii conduse de Catalin Popa la meciul cu Hermannstadt, din play-out-ul Ligii

"Sa ne explice si noua, regulamentar, aceste decizii ale lui Popa! Am si cerut ca acest arbitru, care nu are ce cauta la Liga 1, cu o multime de meciuri stricate la activ, sa nu ne mai fie niciodata delegat.

Este incredibil ce s-a intamplat. La faza penaltiului, Martac nici nu-l atinge cu mana pe Jo. Iar inainte de asta, noua ne este anulat complet aiurea un gol valabil. Dangubic nu avea cum sa-l influenteze pe portarul lor, nu au nicio acoperire regulamentara. Este viciere crasa de rezultat.

Altceva e si mai grav. Stiu sigur ca se decisese ca la Clinceni - Dinamo si la Chindia - Hermannstadt, meciuri extrem de importante, CCA sa dea doi arbitri FIFA, Kovacs, respectiv Hategan.

Kovacs a arbitrat normal la meciul lui Dinamo, dar la noi a fost schimbata brigada cu 24 de ore inainte de meci? De ce? De ce au lasat pe mana unui asemenea arbitru un meci care poate decide destine?!", a declarat presedintele clubului, Marcel Ghergu, potrivit paginii de Facebook a clubului Chindia.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News