CFR Cluj, debut dezastruos în grupele Conference League. Al doilea eșec consecutiv cu Dan Petrescu pe bancă!

Joi, 16 Septembrie 2021, ora 23:13
9242 citiri
CFR Cluj, debut dezastruos în grupele Conference League. Al doilea eșec consecutiv cu Dan Petrescu pe bancă!
Dan Petrescu

Campioana României, CFR Cluj, a întâlnit formaţia cehă FK Jablonec, joi, de la ora 22.00, în deplasare, în Grupa D din Europa Conference League, a treia competiție continentală înființată de UEFA.

CFR Cluj a fost învinsă cu 1-0, aceasta fiind a doua înfrângere consecutivă a ardelenilor după reinstalarea pe banca tehnică a antrenorului Dan Petrescu.

Golul a fost marcat de Pilar, în minutul 52, dintr-un penalti acordat după ce Camora a comis un henţ în careu. După faza care a precedat penaltiul, Camora a primit cartonaş roşu (’50).

Jablonec: Honus – Holik, Kubista, Zeleny, Krob – Plestil (Martinec ’77), Houska (Vanicek ’88), Povazanec, Kratochvil (Hubschman ‘90+4), Pilar (Malinsky ’76) – Dolezal (Nespor ’76). Antrenor: Petr Rada.

CFR Cluj: Bălgrădean – Cr. Manea, Burcă, Cestor, Camora – Deac (Boateng ’61), Bordeianu, Culio (Bouhenna ’56) – Omrani, Debeljuh (Păun ’80), Petrila (Costache ’61). Antrenor: Dan Petrescu.

Arbitri: Enea Jorgji – Ridiger Cokaj, Denis Rexha – Eldorjan Hamiti (toţi Albania)

În cealaltă partidă din grupă, Randers a remizat acasă cu AZ Alkmaar, scor 2-2. Au marcat: Piesinger ’27, Jensen ’68 / Clasie ’24, Pavlidis ’34.

Etapa a doua programează, la 30 septembrie, meciurile CFR Cluj – Randers şi AZ Alkmaar – Jablonec.

Desfășurarea LIVE:

*Gol Jablonec, din penalty, în minutul 52, după un henț comis de Camora, care a fost eliminat.

*0-0 la pauză.

*0-0 în minutul 30, cehii au avut cea mai mare ocazie, la un șut din careu scos de Bălgrădean.

*A început meciul, scor 0-0

*Echipa de start a CFR-ului:

Bălgrădean - Manea, Burcă, Cestor, Camora - Deac, Bordeianu, Culio - Omrani, Debeljuh, Petrila

Randers și AZ Alkmaar sunt celelalte două echipe ale grupei, care se vor întâlni, tot de la ora 22.00, în Danemarca.

"Am văzut aproape toate meciurile lor din acest sezon şi ştiu că au o echipă foarte bine organizată şi un antrenor cu experienţă, care e în funcţie din 2018. Mai rar în Europa găseşti un antrenor în funcţie de trei ani şi jumătate. Jablonec are cinci jucători care au evoluat în naţionala Cehiei şi unul care joacă în naţionala Slovaciei.

Nu am descoperit prea multe puncte slabe la ei, să fii pe locul trei în Cehia e un rezultat mare. Pentru că în opinia mea campionatul Cehiei este mult peste cel din România. Aşa cum naţionala Cehiei este în mult peste naţionala României. Aşa că deşi campioana României joacă împotriva locului 3 din Cehia, cred că avantajul este mai mult de partea lor", a adăugat el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#dan petrescu, #CFR Cluj, #Conference League, #Jablonec , #stiri fotbal