Arbitrul Deaconu explica penaltiul facut cadou Stelei

Luni, 28 Noiembrie 2011, ora 17:35
2876 citiri
Arbitrul Deaconu explica penaltiul facut cadou Stelei

Arbitrul care a condus meciul dintre Steaua si FC Brasov, Alexandru Deaconu, a explicat faza care a decis soarta intalnirii - penaltiul gratuit acordat "ros-albastrilor".

Deaconu spune ca "asistentul" Cristian Nica a fost cel care i-a transmis, in sistemul de comunicatie, faptul ca a fost vorba de lovitura de la 11 metri, luand decizia numai la semnalarea acestuia, deoarece nu a vazut faza.

"A fost o pasa lunga si eu ramas in spate. Cristi Nica mi-a strigat de mai multe ori in casca "penalti, penalti, penalti!". Pentru ca era galagire si sistemul de comunicatie nu mergea foarte bine, mi-a comunicat de mai multe ori. Am schimbat o privire cu el dupa care am aratat punctul de la 11 metri.

L-am mai intrebat o data si mi-a confirmat si atunci ca a fost penalti. Eu m-am bazat pe ce mi-a transmis el, este unul din cei mai buni asistenti din Romania. Daca nici in Nica nu am incredere, in cine sa am? Voi avea si pe viitor incredere, oricine poate sa greseasca asa cum am mai gresit si eu", a spus Deaconu la DigiSport.

"Centralul" a precizat ca stia de faptul ca asistentul Cristi Nica antrena o echipa de juniori si mai spune ca el personal nu mai are vreo legatura cu clubul Steaua.

"Stiam de Nica, de faptul ca e antrenor de juniori la o echipa din Ploiesti. In cazul meu, se speculeaza ca am jucat fotbal la Steaua. Nu mai am vreo legatura cu clubul ala din '90-'91. Cum se face ca jucatorii sau antrenorii sunt profesionisti si noi, arbitrii, nu? Nu sunt stelist, nu sunt suporterul niciunei echipe", a precizat Deaconu.

"Arbitrul bricheta" a incheiat explicand eliminarea antrenorului Marius Sumudica.

"Dupa cum stiti, fiecare echipa de arbitri are si un al patrulea oficial, care este responsabil cu ce se intampla pe bancile de rezerve. Colegul meu, acest al patrulea arbitru, mi-a transmis in timpul primei reprize ca domnul Sumudica aducea injurii si multe altele. Am avut o discutie cu el, l-am rugat sa se poarte in limita sportivitatii, insa el nu m-a ascultat.

Colegul meu mi-a adus apoi la cunostinta ca si in partea secunda antrenorul a continuat cu injuriile si a aruncat o sticla de apa in dreptul bancii pe care statea el", a incheiat Deaconu.

Steaua a castigat intalnirea cu FC Brasov cu scorul de 1-0, unica reusita venind dintr-un penalti facut cadou. Antrenorul "stegarilor", Marius Sumudica, a fost trimis in tribune pe final.

M.D.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#deaconu penalti gratuit steaua, #steaua cadou penalti fc brasov, #cristi nica penalti steaua, #Steaua victorie Brasov , #arbitri