Arbitru batut cu bestialitate in timpul unui meci din Constanta: A ajuns de urgenta la spital

Duminica, 04 Mai 2014, ora 15:25
3886 citiri
Arbitru batut cu bestialitate in timpul unui meci din Constanta: A ajuns de urgenta la spital
Foto: Ziua de Constanta

Un arbitru a fost batut cu bestialitate in timpul unui meci de Liga a IV-a din judetul Constanta. "Centralul" Marian Carson a fost batut atat de jucatori, cat si cativa spectatori care au intrat pe teren, el ajungand de urgenta la spital.

Incidentul a avut loc pe finalul partidei dintre CSO Ovidiu si CS Eforie, meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii a IV-a Constanta.

Gazdele au luat foc in minutul 70, la scorul de 2-1 in favoarea celor de la Eforie, in momentul in care Carson i-a aratat al doilea cartonas galben unui jucator al echipei din Ovidiu.

"In repriza a doua, la scorul de 2-1 pentru oaspeti, am fost lovit de mai multi suporteri si jucatori de la Ovidiu. A venit salvarea si m-a transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Am fractura de piramida nazala, fiind lovit si la arcada", a declarat arbitrul batut pentru Ziua de Constanta.

Unul dintre asistentii lui Carson la acel meci a povestit cum au decurs incidentele si de ce au lipsit fortele de ordine de la stadion.

"Peste zece suporteri ai echipei gazda au intrat pe teren. Era dupa minutul 70. Marian Carson a fost lovit cu pumnii si cu picioarele. Au dat si trei jucatori de la Ovidiu. Arbitrul a fost umplut de sange. A avut ameteli si l-am intins pe jos, ca avea o hemoragie masiva. La inceperea partidei, erau trei politisti, care au plecat insa la pauza, spunand ca au un caz cu impuscaturi. Intr-un tarziu, cu ocazia evenimentelor, oameni ai legii au venit la stadion. E inadmisibil ce s-a intamplat. Cum ar spune Cristi Borcea, masacru, masacru... Un baiat din tribuna, care a filmat incidentele cu telefonul mobil, a fost amenintat sa stearga filmarea. Trebuia sa retinem trei carnete de legitimare ale jucatorilor de la Ovidiu, dar le-am dat pe toate ca sa putem pleca. Foarte putini de la gazde au sarit sa aplaneze violentele. Atat eu, cat si colegul Florian Gavriluc nu am fost agresati fizic, ci doar amenintati. Nu am avut sprijinul fortelor de ordine, dar nici al observatorului Danut Dragulin", a marturisit arbitrul asistent Marius Dumitru.

"centralul" batut de huligani s-a ales cu o fractura de piramida nazala, avand nevoie de operatie, si cu mai multe echimoze la nivelul fetei si toracelui.

Politia din Ovidiu a declansat o ancheta pentru a afla cine sunt agresorii arbitrului.

In functie de numarul de zile de spitalizare se va stabili si incadrarea penala a faptei.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#arbitru batut constanta, #arbitru batut ovidiu, #marian carson arbitru , #arbitri