Situație inedită în fotbal! O sticlă de șampanie a dispărut din vestiarul arbitrilor. Cum s-a întâmplat totul

Miercuri, 01 Septembrie 2021, ora 16:14 1602 citiri
Stadion. Foto: Facebook

Brigada de arbitri care a condus, duminică, meciul Ostende - Zulte Waregem, din etapa a VI-a primei ligi belgiene, s-a plâns că din vestiar a dispărut o sticlă de şampanie.

Potrivit lesoir.be, arbitrul asistent Kevin Monteny a adus sticla de şampanie în onoarea meciului cu numărul 200 condus în Liga Pro. O sticlă pe care voia să o bea împreună cu colegii săi din brigada condusă de Bram Van Driessche, după meci. Dar după partidă sticla a fost de negăsit, arbitrii bănuind că a fost furată.

A urmat o mare agitaţie şi, după o jumătate de oră, sticla de şampanie a reapărut brusc în vestiar, find încă necunoscut cu exactitate ce s-a întâmplat.

Conform publicaţiei Het Nieuwsblad, acestă situaţie a întărit senzaţia că băutura a fost luată în mod deliberat pentru a-i tachina pe arbitri după evenimentele de săptămâna trecută, când Ostende a fost învinsă de Standard Liege după un gol discutabil al lui Selim Amallah.

Directorul financiar Thorsten Theys şi-a exprimat ulterior frustrarea faţă de arbitrul Lawrence Visser şi faţă de directorul competiţiei Thibault De Gendt, printr-o serie de mesaje dure pe WhatsApp. Theys s-ar putea alege şi cu câteva luni de suspendare şi cu o amendă mare pentru aceste mesaje.

Ostende a încercat să calmeze lucrurile cu un comunicat pe site-ul său: "KV Ostende a aflat de informaţiile dintr-un cotidian privind un furt din vestiarul arbitrilor. KVO subliniază că a fost vorba de o neînţelegere, situaţia a fost rezolvată şi şi-a cerut imediat scuze oficialilor la sfârşitul meciului pentru confuzia provocată. În calitate de club, suntem întotdeauna disponibili pentru acţiuni distractive, dar, bineînţeles, nu am merge niciodată atât de departe încât să comitem un furt! Vrem să lăsăm acest caz în urmă şi să ne concentrăm pe îmbunătăţirea relaţiei tensionate cu arbitrii."

Ostende a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în meciul de duminică.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Tunisia
17:00
Franța
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Australia
17:00
Danemarca
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Polonia
21:00
Argentina
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Arabia Saudită
21:00
Mexic
Joi, 01 Decembrie 2022
Croația
17:00
Belgia
Echipe
M
V
E
I
G
P
3
2
1
0
5- 1
7
3
2
0
1
5 -4
6
3
1
1
1
4 - 3
4
3
0
0
3
1 - 7
0