Arbitra batuta la Peris: "M-a lovit cu pumnii, am zburat pe spate"

Joi, 08 Noiembrie 2012, ora 08:00 3486 citiri
Foto: IlfovSport

Arbitra batuta la un meci de liga judeteana disputat in localitatea ilfoveana Peris, Roxana Ivanov, a marturisit cum a ajuns sa fie agresata de un fotbalist.

Tusiera sustine ca gazdele de la Vointa Peris au incercat sa o intimideze iar dupa ce le-a oprit un atac, pe motiv de off-side, a fost luata la bataie de unul dintre jucatori.

"Gazdele au pus cateva matahale in spatele nostru care sa ne injure tot meciul si sa ne intimideze.

Apoi, la scorul de 1-1, in a doua repriza, am oprit un atac pentru o pozitie clara de offside. In acel moment, trei jucatori au venit spre mine pentru a protesta. Ion Dumitru, unul dintre ei, m-a lovit cu pumnii in piept si am zburat pe spate. Am cazut si m-am lovit la cap. Cateva momente n-am stiut de mine. Atunci, centralul a fluierat sfarsitul jocului", a marturisir Roxana in Click.

Desi au trecut patru zile de la agresiune, ea marturiseste ca inca se resimte dupa loviturile primite, urmand sa mearga la un control medical.

"Ma dor urechile si partea din spate a capului in fiecare dimineata, plus ca am ameteli. Voi face maine un control iar apoi voi merge sa fac plangere penala impotriva acestui individ, care pe linie sportiva probabil nu va fi sanctionat prea tare. Isi va schimba legitimatiile si va juca in continuare", a mai afirmat aceasta.

Roxana Ivanov are 24 de ani si a platit cu integritatea fizica pentru ca "indraznit" sa nu avantajeze echipa gazda la un meci de Liga a IV-a.

O arbitra, batuta la un meci de fotbal din Romania

Ea este arbitru asistent in corpul de arbitri pentru Liga III, insa se intampla sa fie delegata si la partide din diviziile judetene.

90 de lei castiga Roxana Ivanov pentru un meci oficiat in ligile inferioare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News