Anamaria Prodan face lumină: ”Niciodată nu a stat pe sub birouri!” Ce spune impresara despre soțul Laurențiu Reghecampf

Marti, 23 Noiembrie 2021, ora 09:195161 citiri
Anamaria Prodan face lumină: ”Niciodată nu a stat pe sub birouri!” Ce spune impresara despre soțul Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Impresara Anamaria Prodan, aflată în scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf, a sărit în apărarea soțului ei după o serie de declarații tăioase oferite de managerul FSCB, Mihai Stoica.

Oficialul roș-albaștrilor a precizat zilele trecute că Gigi Becali s-ar fi implicat la echipă chiar și atunci când era în închisoare, în perioada în care Reghecampf făcea performanță la FCSB, cu două campionate câștigate și cu rezultate foarte bune în Europa.

Ca urmare, Anamaria Prodan a intervenit și a făcut lumină în acest caz, într-o declarație mai lungă pentru fanatik.ro.

”Dacă ar fi fost în pușcărie, nu cred că putea Gigi Becali să sune prin străinătate sau pe Laur când voia el. Eu știu toată perioada aceea și nu îmi aduc aminte să fi sunat Gigi, când voia el. Nu există! E greu cu Laur, nu poți să îl suni să îi spui ce să facă, când să facă, el e stăpân pe meseria lui, niciodată nu o să accepte așa ceva.

Că vorbește cu patronul, e normal să vorbească cu patronul. Dar eu îl știu cel mai bine pe Reghecampf, niciodată nu o să accepte el să îi spună cineva, nici de la pușcărie, nici de la palat, de niciunde, să facă ceva.

Reghecampf, dacă a făcut performanță, a făcut pentru că a stat cu capul sus, niciodată nu a stat pe sub birouri”, a subliniat Anamaria Prodan.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News