Amintiri cu antrenorul Ionut Popa. Balba: "Mi-a zis ca mi da 5 litri de vin daca dau gol meci de meci, iar etapa urmatoare am dat 2 goluri"

Joi, 25 Iunie 2020, ora 12:20
14698 citiri
Amintiri cu antrenorul Ionut Popa. Balba: "Mi-a zis ca mi da 5 litri de vin daca dau gol meci de meci, iar etapa urmatoare am dat 2 goluri"
Foto: Facebook / UTA Arad

Fostii fotbalisti ai Iasiului il plang pe Ionut Popa. Unul dintre preferatii antrenorului aradean, Ionut Balba nu-si revine din soc, a fost unul dintre preferatii lui.

"A fost singurul antrenor care a avut incredere in mine si m-a sustinut neconditionat intotdeauna. Cand am auzit miercuri dimineata stirea despre el nu mi-a venit sa cred.

Imi pare foarte rau si sunt foarte trist", a spus Balba pentru Ziare.com

Fotbalistul rebel al Iasiului, Balba are multe amintiri cu Ionut Popa.

"Dupa un meci, la Buzau, cand a intrat pe teren la sfarsitul meciul un spectator pe teren cu un pistol si l-a amenintat pe Nea Popica. Si dupa episodul ala, la cateva zile a venit la antrenament cu pistol, isi luase pistol. Si mi-a zis ca daca nu dau gol etapa viitoare, ma impusca, bineinteles in gluma", povesteste fotbalistul iesean pentru Ziare.com

Ionut Popa i-a sarit mereu in ajutor lui Balba in perioada petrecuta la Iasi.

"Ma grabeam intr-o zi spre antrenament, aveam un meci important la sfarsitul saptamanii, si m-a oprit politia, eu avand permisul suspendat.

M-au dus la sectie si cine credeti ca ma astepta acolo? Nea Popica... Si m-a pus sa promit ca nu mai fac prostii in trafic. Cand am zis ca promit, a inceput sa-si ranjeasca mustata si toti politistii au inceput sa rada.

Au fost multe amintiri frumoase cu el. A fost ziua lui intr-un an.

A venit la vestiare, la antrenamente,primarul cu tort si sampanie.

Si a zis cineva ca sampania e a antrenorului. Atunci, Nea Popica a spus exact asa:Daca da Balba gol meci de meci nu ca-i dau doar sampania, dar ii dau si cinci litri de vin pe saptamana.

Si urmatorul meci, parca cu Jiul Petrosani, am dat doua goluri. Dupa meci, ne-a scos in oras si ne-a dat vinul", a spus Ionut Balba pentru Ziare.com

Ionut Balba a jucat pentru Politehnica Iasi sase sezoane (2006-2010), pentru care a marcat in jur de 40 de goluri in prima liga de fotbal.

Doliu în lumea filmului. A murit un cunoscut regizor, din cauza unei maladii
Doliu în lumea filmului. A murit un cunoscut regizor, din cauza unei maladii
Cineastul francez Laurent Cantet, care a câştigat trofeul Palme d'Or la Festivalul de la Cannes în 2008 cu lungmetrajul "Entre les murs", a murit joi la vârsta de 63 de ani, a anunţat agentul...
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
#Iasi, #ionut popa, #Ionut Balba, #deces , #antrenori