Alexandru Tudor fluiera ''jocul cheie'' al turului Ligii lui Mitica

Colaborator: Aurel Draghici
Duminica, 21 Octombrie 2012, ora 10:48 1366 citiri

CCA a dat pe mana lui Alexandru Tudor capul de afis al rundei 13 a primei scene fotbalistice de la noi, e vorba de confruntarea dintre Pandurii Tg. Jiu si Steaua Bucuresti, altfel o partida care ar putea decide de asta seara (ora de start 21.30), in mare masura, campioana de toamna, desigur daca baietii lui Reghe se impun in urbea "Coloanei infinitului".

Cel supranumit si "Brad Pitt" va avea in echipa pe asistentii pe Cristian Nica (Ploiesti) si Marius Avram (Bucuresti), iar ca rezerva pe Marcel Barsan (Bucuresti). Observatori: Aurel Beldeanu (Craiova) si Patriciu Abrudan (Cluj).

Pana acum, in stagiunea prezenta, Tudor a mai fluierat un singur joc al Stelei (etapa 2, la Medias, scor 1-1), iar pe "pandurii" lui Grigoras in doua randuri (etapa 5, acasa, 3-2 cu Otelul, si in etapa 8 cand au fost umiliti pe "Ilie Oana" cu 4-0 de catre petrolisti).

Mini-etapa de duminica se deschide cu CS Vaslui - U Cluj (ora 19.00), brigada acestui meci fiind urmatoarea: Sebastian Coltescu (Craiova) - Bogdan Velicu (Bucuresti) si Bogdan Gheorghe (Bucuresti). Rezerva: Mihai Amoraritei (Campina). Observatori: Marian Dorobantu si Grigore Sichitiu (ambii din Bucuresti).

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News