Meciul de retragere al lui Adi Mutu a fost din nou amanat. Simona Halep e si ea afectata

Joi, 25 Februarie 2021, ora 14:16
2873 citiri
Meciul de retragere al lui Adi Mutu a fost din nou amanat. Simona Halep e si ea afectata
Adrian Mutu

Cea de-a III-a editie Sports Festival, evenimentul demonstrativ de la Cluj-Napoca, la care urma sa participe Simona Halep si in cadrul caruia ar fi trebuit sa se dispute meciul de retragere al lui Adrian Mutu, a fost amanat din nou, din cauza pandemiei de coronavirus, au anuntat joi, 25 februarie, organizatorii.

"Dragii nostri, cea de-a treia editie Sports Festival nu va avea loc la data clasica, in iunie 2021. Desi primele doua editii ale festivalului au avut loc in luna iunie si au strans peste 150.000 de participanti, editia programata pentru 2021 va fi organizata la o data ce urmeaza sa fie stabilita. Ne dorim sa organizam un festival in conditii de deplina siguranta si asteptam directive clare date de autoritati vizavi de organizarea marilor evenimente.

In acelasi timp, consultam calendarele sportivilor invitati la festival si a marilor competitii internationale. Totul, pentru a putea reveni cu o noua editie Sports Festival asa cum ne-am dorit-o si care sa includa intalnirea fanilor cu super campionii Romaniei si un nou super-demonstrativ de tenis Simona Halep & friends si meciul de retragere al lui Adrian Mutu. Biletele cumparate de fani la cele doua meciuri demonstrative raman valabile", au anuntat organizatorii.

In 2020, festivalul amanat din aceleasi motive era programat intre 11 si 14 iunie, iar intre invitatii speciali se numara si Simona Halep. De asemenea, Adrian Mutu isi programase meciul de retragere in cadrul festivalului, cu invitati de marca, precum Paolo si Fabio Cannavaro, Alessandro Del Piero, Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gatusso si Sebastien Frey.

Final de cariera? Povestea de viata uluitoare a lui Tiger Woods. Si-a inselat sotia cu 121 de femei

VIDEO Primele imagini cu Simona Halep la vaccinul anti COVID-19. "Sper ca poate sa convinga si alte persoane"

Roman Abramovich isi construieste cel mai tare iaht din lume. Ce facilitati are si cat il va costa ambarcatiunea

Ce blestem a lovit turneul de la Madrid, după retragerea Simonei Halep
Ce blestem a lovit turneul de la Madrid, după retragerea Simonei Halep
Presa internațională de specialitate vorbește despre un adevărat blestem care a lovit turneul WTA 1000 de la Madrid, aflat în plină desfășurare. ”Blestemul wild-cardurilor”, a titrat...
A învins-o pe Halep la Miami și a urmat coșmarul. Ce-a pățit iberica Badosa la ea acasă
A învins-o pe Halep la Miami și a urmat coșmarul. Ce-a pățit iberica Badosa la ea acasă
Tenismena Paula Badosa din Spania, cea care a învins-o pe Simona Halep la Miami, la revenirea româncei în circuit, a fost eliminată miercuri în primul tur al turneului WTA Madrid. După...
#Adrian Mutu, #Sports Festival, #Simona Halep, #meci , #stiri fotbal