O sansa in plus pentru Romania la meciul cu Germania. Nemtii vin fara 5 jucatori de baza la Bucuresti

Miercuri, 17 Martie 2021, ora 20:01
3545 citiri
O sansa in plus pentru Romania la meciul cu Germania. Nemtii vin fara 5 jucatori de baza la Bucuresti
Joachim Loew. FOTO: Facebook / Germany Football Team - Die Mannschaft

Selectionerul nationalei Germaniei, Joachim Loew, a anuntat ca nu-i va convoca pe fotbalistii care evolueaza in campionatul Angliei pentru meciurile de la sfarsitul acestei luni, din preliminariile Cupei Mondiale 2022, impotriva Islandei, Romaniei si Macedoniei de Nord, transmite presa germana.

Germania va juca acasa cu Islanda (25 martie) si Macedonia de Nord (31 martie), intre aceste meciuri fiind deplasarea din Romania, pe 28 martie.

Restrictiile impuse de guvernul german pentru a preveni raspandirea noului coronavirus prevad ca persoanele venite din Marea Britanie vor petrece 14 zile in carantina. In aceste conditii, Loew a decis sa nu cheme la lot cinci jucatori din Premier League: Timo Werner, Kai Havertz, Antonio Ruediger (toti trei de la Chelsea), Bernd Leno (Arsenal) si Ilkay Guendogan (Manchester City).

Loew a declarat, la un post de televiziune, ca nu se va baza pe acesti jucatori nici la meciul din Romania, tara in care nu se aplica astfel de reguli referitoare la carantina.

"Suntem intr-o bula, iar cand jucatorii ni se alatura, exista intotdeauna pericol. Aceasta nu e solutia pe care ne-o dorim", a spus selectionerul.

Loew a dezvaluit ca-i va convoca pentru aceste partide pe foarte tinerii Jamal Musiala (Bayern Munchen) si Florian Wirtz (Bayer Leverkusen).

In alta ordine de idei, Loew si Federatia germana de fotbal (DFB) exclud relocarea meciurilor de pe teren propriu in alte tari din cauza pandemiei.

"Noi am spus ca nu vom muta meciurile internationale in alta parte, la Budapesta sau asa ceva, fiindca pentru noi asta nu prea are sens", a spus tehnicianul. El s-a referit la faptul ca meciurile dintre RB Leipzig si Liverpool, din optimile de finala ale Ligii Campionilor, au avut loc in capitala Ungariei, din cauza restrictiilor existente in Germania.

"Categoric vom juca meciurile (de acasa) in Germania", a spus Loew.

Campioana Romaniei, violata si batuta la varsta de 6 ani. "Il rugam cu toata puterea mea sa ma lase. A fost tortura"

Unul dintre cei mai mari baschetbalisti ai Romaniei a murit din cauza COVID - 19

Schimbare in echipa Romaniei de tenis feminin. Cine va fi noul sef al Simonei Halep

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#germania vine fara 5 jucatori importanti , #jucatori