A fost sunat Gică Hagi de FRF pentru a prelua naționala? Răspunsul categoric al ”Regelui”

Vineri, 19 Noiembrie 2021, ora 17:46
4709 citiri
A fost sunat Gică Hagi de FRF pentru a prelua naționala? Răspunsul categoric al ”Regelui”
Gică Hagi

Antrenorul echipei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat, vineri, când a fost întrebat dacă a fost sunat de reprezentanţii FRF pentru preluarea postului de selecţioner al României, că deocamdată este interesat doar de proiectul început în vara acestui an la formaţia constănţeană.

"Eu am început un proiect la Constanţa în vară. Se întâmplat un lucru important aici, lucrez aici, încercăm să facem lucrurile foarte bine, suntem doar la început. Aşa că mă interesează foarte tare ce se întâmplă aici, la Constanţa, deocamdată", a declarat Hagi, într-o conferinţă de presă.

Mirel Rădoi, aflat la final de contract cu Federaţia Română de Fotbal, a anunţat că nu mai continuă ca selecţioner al României după ce naţionala a pierdut calificarea la barajul pentru Cupa Mondială 2022.

Referitor la partida cu UTA Arad, de sâmbătă, Hagi a spus că echipa sa va încerca să-şi impună stilul de joc pentru a putea câştiga cele trei puncte.

"Întâlnim un adversar foarte valoros, care pierde foarte greu. Sunt puternici, disciplinaţi, dar sperăm să ne facem jocul nostru, să ne impunem, să dominăm şi să marcăm goluri. Ne dorim victoria, ar fie trei puncte acasă. Începe returul de campionat şi orice meci este important. Trebuie să fim pragmatici, să jucăm la puncte, la rezultat. Ne dorim mai multe victorii decât în turul de campionat, în atac trebuie să facem mai multe, să marcăm mai multe goluri. Am mai pierdut doi jucători în pauza competiţională, dar nu este nicio problemă, mai avem alţii care abia aşteaptă să joace, avem soluţii", a afirmat tehnicianul.

El s-a arătat mulţumit de evoluţia echipei sale în turul Ligii I, fiind preocupat de faza de atac, considerată deficitară: "Datele arată că la posesie suntem pe locul doi, am făcut nişte progrese foarte mari. Ne-am impus principiile pe care le aveam. La principii şi presiune stăm bine, dar cred că singurul aspect la care trebuie să lucrăm ca să fim mai bine este eficienţa în ultimii 30 de metri. Trebuie să atacăm mult mai bine poarta. Sunt mulţumit de progresul pe care l-am avut, dar putem sta şi mai bine".

Partida Farul Constanţa - UTA Arad, din cadrul etapei a 16-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 15:00, la Ovidiu.

Gică Hagi a intrat în direct și s-a luat de Edi Iordănescu pentru ce i-a făcut fiului său
Gică Hagi a intrat în direct și s-a luat de Edi Iordănescu pentru ce i-a făcut fiului său
Ianis Hagi a jucat în ambele meciuri ale echipei naționale, dar nu a fost titular nici cu Irlanda de Nord nici contra Columbiei. Acest lucru l-a deranjat pe Gică Hagi care a intrat în direct...
Amenințat cu absența de la Euro, Ianis Hagi a reacționat și a luat prima decizie: ”Cum a spus și tata...”
Amenințat cu absența de la Euro, Ianis Hagi a reacționat și a luat prima decizie: ”Cum a spus și tata...”
Ianis Hagi a jucat în ambele meciuri amicale ale echipei naționale, dar nu a fost titular nici cu Irlanda de Nord, nici contra Columbiei, prezența sa la Euro 2024 fiind pusă sub semnul...
#Gica Hagi, #nationala, #FRF, #selectioner , #nationala