3 meciuri tari programate în acest weekend și ponturi la pariuri

Advertorial
Joi, 21 Octombrie 2021, ora 18:53
3297 citiri
3 meciuri tari programate în acest weekend și ponturi la pariuri
pariuri sportive FOTO: unibet.ro

Cu siguranță, acesta va fi un final de săptămână în care fanii fotbalului vor avea serile ocupate, deoarece în Europa sunt programate mai multe meciuri interesante.

Sâmbătă, unul dintre cele mai interesante meciuri vine chiar din Liga 1 și pune față în față Dinamo și Rapid, într-o încleștare a orgoliilor.

Ziua de duminică este plină de meciuri tari. Pe lângă FC Barcelona - Real Madrid și Inter Milano - Juventus Torino, în Europa au loc și alte dueluri de top, pe care le vom analiza în rândurile de mai jos.

Și cum astfel de partide stârnesc și mai mult interesul celor pasionați de pariuri, în acest articol am ales și trei ponturi disponibile în secțiunea Pariuri fotbal online Unibet.

Dinamo - Rapid: Victorie Rapid și sub 4.5 goluri, la o cotă de 2.25 disponibilă în secțiunea Pariuri Combo de la Unibet

Această confruntare va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30, și va fi televizată de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport Plus.

Va fi primul derby dintre cele două echipe bucureștene după mai bine de șase ani de pauză. Precedenta confruntare a avut loc în aprilie 2015, iar Dinamo s-a impus cu 2-0.

Lucrurile s-au schimbat însă între timp, iar Rapid stă mai bine, în timp ce Dinamo este o echipă rănită. Giuleștenii au promovat anul acesta în Liga 1, dar au făcut transferuri importante și ocupă așadar locul 6 în Liga 1, cu 21 de puncte.

În schimb, Dinamo e frământată de probleme financiare și este abia pe locul 15, cu o singură victorie în acest sezon. Dinamoviștii speră ca transferurile făcute în ultima perioadă și venirea lui Mircea Rednic să schimbe lucrurile.

Totuși, Rapid este clar favorită, astfel că merită încercat acest pariu combo disponibil la Unibet la o cotă foarte atractivă.

AS Roma - Napoli: 2, la o cotă de 2.60 oferită de Unibet

Această partidă este programată duminică, de la ora 19:00, și va fi televizată de Digi Sport 2, Telekom Sport 2 și Look Sport. În plus, poate fi urmărită prin Live Streaming de clienții activi ai Unibet.

Este o partidă în care Napoli pornește categoric ca favorită. Are opt victorii pe linie în Serie A, în timp ce echipa lui Mourinho a alternat momentele bune cu cele mai puțin bune.

De altfel, Roma este pe locul 4, cu 15 puncte, nouă mai puțin decât Napoli, care conduce în clasamentul din Serie A. În plus, moralul celor de la Roma a fost șubrezit de eșecul cu Juventus Torino.

De asemenea, Napoli are și un ascendent pozitiv, ținând cont că a câștigat ultimele trei meciuri contra celor de la AS Roma. Așadar, cota 2.60 oferită de Unibet este excelentă.

Marseille - PSG: PSG câștigă la zero, la o cotă de 2.90 oferită de Unibet

Meciul se va disputa duminică, de la ora 21:45, și va fi televizat de Digi Sport 3, Telekom Sport 3 și Look Sport. Totodată, poate fi urmărit prin Live Streaming de clienții activi ai Unibet.

După transferurile spectaculoase din această vară, în special cel al lui Lionel Messi, PSG conduce detașat în clasamentul din Ligue 1, având 27 de puncte. Marseille este pe locul 3, cu 10 puncte mai puțin.

Este o partidă cu o favorită clară: PSG. Francezii au un lot mai valoros și sunt într-o formă mai bună.

În plus, Marseille nu a reușit să-i pună probleme în ultima vreme lui PSG, pierzând ultimele opt partide, șase dintre ele fiind la zero. În aceste condiții, cota de 2.90 oferită de Unibet pentru acest pariu este foarte interesantă.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#pariuri, #pariuri sportive, #mediuciuri, #pariuri fotbal , #pariuri