Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ziua mult visată de pilotul Max Verstappen. Olandezul a primit trofeul de campion mondial în Formula 1. Reacția lacrimogenă a iubitei VIDEO

Vineri, 17 Decembrie 2021, ora 14:01
3442 citiri
Ziua mult visată de pilotul Max Verstappen. Olandezul a primit trofeul de campion mondial în Formula 1. Reacția lacrimogenă a iubitei VIDEO
Max Verstappen și iubita Kelly

Olandezul Max Verstappen, pilotul echipei Red Bull, a primit trofeul rezervat campionului mondial de Formula 1 în acest sezon, joi seara, în cadrul Galei Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA) care a avut loc la Paris.

"Este extraordinar că am reuşit să devin campion mondial. Acesta era marele obiectiv al vieţii mele, iar faptul că astăzi am reuşit să-l îndeplinesc îmi oferă multă satisfacţie. Acest lucru nu îmi va schimba însă viaţa, voi fi acelaşi om, cu aceeaşi familie şi aceiaşi prieteni", a declarat pilotul batav cu această ocazie.

Verstappen, în vârstă de 24 ani, a intrat în posesia trofeului la patru zile de la triumful său în Marele Premiu de la Abu Dhabi, la capătul unei cursei interzise cardiacilor, în care a reuşit să-l devanseze în ultimul tur pe britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), rivalul său în lupta pentru titlu.

Max a fost însoțit la festivitatea de premiere de frumoasa sa iubită, Kelly Piquet, fiica unui triplu campion mondial în Formula 1, Nelson Piquet.

În vârstă de 33 de ani, Kelly a fost extrem de emoționată, privind cu ochii înlăcrimați la momentul de glorie al olandezului.

Hamilton, septuplu campion mondial, a scăpat printre degete victoria la Abu Dhabi, în urma unui incident produs cu cinci tururi înainte de final, când monopostul pilotat de canadianul Nicolas Latifi (Williams) s-a lovit violent de parapetul de protecţie de pe marginea pistei. Cursa a fost imediat neutralizată, până la scoaterea de pe pistă a maşinii lui Latifi, iar în momentul în care comisarii de cursă au decis reluarea cursei, Hamilton şi Verstappen s-au aflat roată la roată. Olandezul a reuşit să-l depăşească pe britanic în ultimul tur, obţinând astfel victoria şi primul titlu mondial din cariera sa.

Echipa Mercedes a contestat iniţial victoria lui Verstappen, dar şi-a retras ulterior apelul şi l-a felicitat pe olandez.

"Faptul că totul s-a rezumat la ultimul tur din ultima cursă este într-adevăr bizar. Nu se putea scrie un scenariu mai frumos", a comentat Max Verstappen.

Întrebat de publicul prezent la eveniment dacă îi pare rău pentru Hamilton, proaspătul campion a răspuns: "Nu, nu îmi pare rău, chiar dacă înţeleg că este foarte dureros pentru el. Însă, în timpul cursei, se poate întâmpla orice până în ultimul moment. El însuşi a câştigat o dată un Campionat Mondial în acelaşi mod".

Formula 1, în China. Premieră în cariera campionului Verstappen. Ce s-a întâmplat
Formula 1, în China. Premieră în cariera campionului Verstappen. Ce s-a întâmplat
Liderul campionatului mondial de Formula 1 şi campion en-titre, pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull), a câştigat duminică Marele Premiu al Chinei, la Shanghai, a cincea etapă a...
Formula 1: cine e pilotul care a reușit o dublă depășire în cursa sprint din China VIDEO
Formula 1: cine e pilotul care a reușit o dublă depășire în cursa sprint din China VIDEO
Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, a câştigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, disputată sâmbătă dimineaţă. Verstappen i-a învins pe Lewis Hamilton...
#formula 1, #Max Verstappen, #trofeu, #iubita , #stiri Formula 1
Comentarii
M
mikixxx
rank 3
In curand o sa ramana numai cu ranjetul !!!